بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی مغزدار

  • بازدید: 152
شیرینی مغزدار

شیرینی مغزدار

شیرینی مغزدار

  1. مواد لازم:

    ▫️آرد (الک شده): 150گرم
    ▫️کره (نرم شده): 100گرم
    ▫️گردو (پودر شده): 50 گرم
    ▫️پودر قند: 2 ق س + 50 گرم
    ▫️زرده تخم مرغ: 2 عدد
    ▫️سفیده تخم مرغ:  به میزان لازم
    ▫️زعفران (دم کرده): یک دوم ق چ
    ▫️بیکینگ پودر: یک دو ق چ
    ▫️وانیل: یک هشتم ق چ
     


    طرز تهیه:

    🔸1-    پودر گردو را درون ظرفی ریخته و با استفاده از قاشق 2 قاشق سوپخوری پودر قند را به آن اضافه و مخلوط کنید. سپس مقداری سفیده تخم مرغ (تا حدی که مواد خمیر شود) اضافه کرده و هم بزنید.

    🔸2-    کره و 50 گرم پودر قند را داخل کاسه ای ریخته و با دور کند همزن برقی زده تا سفید و سبک شود.

    🔸3-    1 عدد زرده تخم مرغ و وانیل را به مخلوط کره افزوده و با دور کند همزن برقی مخلوط کنید. بعد آرد و بیکینگ پودر را به آن اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید.

    🔸4-    خمیر را داخل کیسه نایلونی قرار دهید و حدود 1ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

    🔸5-    با استفاده از وردنه ای خمیر را روی سطح آردپاشی شده، به ضخامت 3 میلی متر باز کرده و با کاتر به شکل دلخواه برش بزنید.

    🔸6-    مقداری از مخلوط گردو را در مرکز یکی از برش های خمیر قرار داده و لبه های آن را به سفیده تخم مرغ آغشته کنید. سپس یک برش دیگر از خمیر را روی آن قرار داده و کناره هایش را به هم بچسبانید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).

    🔸7-    خمیر پرشده را درون سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده، قرار دهید.

    🔸8-    زعفران را با 1 عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنید و با استفاده از قلم مویی روی خمیر بمالید.

    🔸9-    سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا طلایی رنگ شود. 

    🔴نکته: این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 14 روز قابل نگهداری است.