🔸1- پودر گردو را درون ظرفی ریخته و با استفاده از قاشق 2 قاشق سوپخوری پودر قند را به آن اضافه و مخلوط کنید. سپس مقداری سفیده تخم مرغ (تا حدی که مواد خمیر شود) اضافه کرده و هم بزنید.
🔸2- کره و 50 گرم پودر قند را داخل کاسه ای ریخته و با دور کند همزن برقی زده تا سفید و سبک شود.
🔸3- 1 عدد زرده تخم مرغ و وانیل را به مخلوط کره افزوده و با دور کند همزن برقی مخلوط کنید. بعد آرد و بیکینگ پودر را به آن اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید.
🔸4- خمیر را داخل کیسه نایلونی قرار دهید و حدود 1ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
🔸5- با استفاده از وردنه ای خمیر را روی سطح آردپاشی شده، به ضخامت 3 میلی متر باز کرده و با کاتر به شکل دلخواه برش بزنید.
🔸6- مقداری از مخلوط گردو را در مرکز یکی از برش های خمیر قرار داده و لبه های آن را به سفیده تخم مرغ آغشته کنید. سپس یک برش دیگر از خمیر را روی آن قرار داده و کناره هایش را به هم بچسبانید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).
🔸7- خمیر پرشده را درون سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده، قرار دهید.
🔸8- زعفران را با 1 عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنید و با استفاده از قلم مویی روی خمیر بمالید.
🔸9- سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا طلایی رنگ شود.
🔴نکته: این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 14 روز قابل نگهداری است.