🔸1- کره (به دمای محیط رسیده) و پودر قند را داخل کاسه ای ریخته و با دور کند همزن برقی زده تا کرمی رنگ شود.
🔸2- زرده تخم مرغ را به مواد افزوده و به مدت 30 ثانیه با همزن برقی بزنید.
🔸3- قهوه فوری را در شیر (یا آب) حل کنید. بعد گردو را به آن اضافه کرده و در حد مخلوط شدن با همزن برقی هم بزنید.
🔸4- آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و به تدریج به مواد بیفزایید. سپس آن را هم بزنید تا خمیر یکدست و نرمی حاصل شود.
🔸5- خمیر را داخل کیسه نایلونی گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
🔸6- با استفاده از وردنه ای خمیر را روی سطح آردپاشی شده، به ضخامت 3 میلی متر باز کنید. بعد با کاتر به شکل دلخواه از خمیر برش بزنید. سپس آن ها را داخل سینی فر که با مقداری روغن مایع چرب شده، با فاصله بچینید.
🔸7- سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
🔴نکته: این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 7 روز قابل نگهداری است