🔸1-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) داغ کنید.
🔸2-در یک قابلمه دو جداره (یک قابلمه کوچک روی یک قابلمه بزرگتر آب در حال جوشیدن) شکلات شیرین نشده، ۱ فنجان خرده شکلات و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند. ظرف محتوی شکلات را بردارید و کنار بگذارید.
🔸3-با یک همزن تخم مرغ ها، شکر و دانه قهوه فوری را ۳ دقیقه با سرعت بالا بزنید تا غلیظ شوند و وقتی همزن را بلند می کنید نوارهایی از آن آویزان شوند.
🔸4-مخلوط شکلات را آهسته اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند.
🔸5-همزن را خاموش کنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. سپس بکینگ پودر را اضافه کنید و فقط آنقدر هم بزنید که مخلوط شوند. ۱ فنجان خرده شکلات باقیمانده را اضافه کنید و هم بزنید.
🔸6-یک قاشق سوپخوری پر از مخلوط را به فاصله ی ۵ سانتی متر از هم روی یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید.
🔸7-شیرینی ها را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تا زمانی که ترک بخورند و پف کنند در فر بپزید. سینی شیرینی را از فر بیرون بیاورید و بگذارید شیرینی ها ۱ دقیقه در سینی فر خنک شوند سپس آنها را روی یک توری خنک کننده قرار دهید