بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی شکلاتی قهوه ای

  • بازدید: 97
شیرینی شکلاتی قهوه ای

شیرینی شکلاتی قهوه ای

شیرینی شکلاتی قهوه ای

  1. مواد لازم:

    ▫️کره ۸ قاشق سوپ خوری
    ▫️خرده شکلات  ۲ فنجان
    ▫️شکلات ۹۰ گرم
    ▫️پودر قهوه فوری  ۲ قاشق چای خوری
    ▫️آرد  ۳/۴ فنجان
    ▫️بیکینگ پودر  ۱/۳ قاشق چای خوری
    ▫️شکر  ۱ فنجان
    ▫️تخم مرغ  ۳ عدد
     


    طرز تهیه:

    🔸1-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) داغ کنید.

    🔸2-در یک قابلمه دو جداره (یک قابلمه کوچک روی یک قابلمه بزرگتر آب در حال جوشیدن) شکلات شیرین نشده، ۱ فنجان خرده شکلات و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند. ظرف محتوی شکلات را بردارید و کنار بگذارید.

    🔸3-با یک همزن تخم مرغ ها، شکر و دانه قهوه فوری را ۳ دقیقه با سرعت بالا بزنید تا غلیظ شوند و وقتی همزن را بلند می کنید نوارهایی از آن آویزان شوند.

    🔸4-مخلوط شکلات را آهسته اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند.

    🔸5-همزن را خاموش کنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. سپس بکینگ پودر را اضافه کنید و فقط آنقدر هم بزنید که مخلوط شوند. ۱ فنجان خرده شکلات باقیمانده را اضافه کنید و هم بزنید.

    🔸6-یک قاشق سوپخوری پر از مخلوط را به فاصله ی ۵ سانتی متر از هم روی یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید.

    🔸7-شیرینی ها را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تا زمانی که ترک بخورند و پف کنند در فر بپزید. سینی شیرینی را از فر بیرون بیاورید و بگذارید شیرینی ها ۱ دقیقه در سینی فر خنک شوند سپس آنها را روی یک توری خنک کننده قرار دهید