مواد لازم:
▪️٢٠٠ گرم بيسكويت پتي بر
▪️١/٢ پيمانه پودر شكر
▪️٣/٤ پيمانه پنير ماسكارپون
▪️١/٢ قاشق مربا خوري وانيل
▪️٢ ق غ شير( در صورت لازم)
▪️پسته و گردوي خورد شده، پودر نارگيل، خرده شكلات، و كنجد براي تزيين
طرز تهیه:
🔸بيسكويت ها را در غذا ساز ريخته و به حالت پودر در آوريد. پنير ماسكارپون شكر و وانيل را كمي بزنيد تا نرم شود و پودر بيسكويت ها را أضافه كنيد و هم بزنيد تا مواد يكدست شوند. بلافاصله از اين مواد به اندازه گردو در دست توپك درست كرده و در مواد تزييني دلخواه بغلتانيد و در ظرف مورد نظر قرار داده و به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد.
🔸اگر توپك ها خشك بودند و مواد تزييني به آنها نچسبيدند ميتوانيد سطح آنها را با قلمو كمي شير بماليد ولي نه خيلي. اين شيريني را در ظرف در بسته و در يخچال نگهداري كنيد، نوش جان