بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه توپک های ماسکارپون

  • بازدید: 84
توپک های ماسکارپون

توپک های ماسکارپون

توپک های ماسکارپون

  1. مواد لازم:

    ▪️٢٠٠ گرم بيسكويت پتي بر 
    ▪️١/٢ پيمانه پودر شكر
    ▪️٣/٤ پيمانه پنير ماسكارپون
    ▪️١/٢ قاشق مربا خوري وانيل 
    ▪️٢ ق غ شير( در صورت لازم)
    ▪️پسته و گردوي خورد شده، پودر نارگيل، خرده شكلات، و كنجد براي تزيين
     


    طرز تهیه:

    🔸بيسكويت ها را در غذا ساز ريخته و به حالت پودر در آوريد. پنير ماسكارپون شكر و وانيل را كمي بزنيد تا نرم شود و پودر بيسكويت ها را أضافه كنيد و هم بزنيد تا مواد يكدست شوند. بلافاصله از اين مواد به اندازه گردو در دست توپك درست كرده و در مواد تزييني دلخواه بغلتانيد و در ظرف مورد نظر قرار داده و به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد.

    🔸اگر توپك ها خشك بودند و مواد تزييني به آنها نچسبيدند ميتوانيد سطح آنها را با قلمو كمي  شير بماليد ولي نه خيلي. اين شيريني را در ظرف در بسته و در يخچال نگهداري كنيد، نوش جان