بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه فینگر شکلات آجیلی

  • بازدید: 83
فینگر شکلات آجیلی

فینگر شکلات آجیلی

فینگر شکلات آجیلی

  1. مواد لازم:

    ▪️آرد ۳۵۰گرم
    ▪️کره۲۰۰گرم
    ▪️پودر قند ۱۰۰گرم
    ▪️شیر سرد ۳قاشق غذا خوری
    ▪️زرده تخم مرغ یک عدد
    ▪️اسانس وانیل ۲قطره
    ▪️اندکی زعفران
     


    طرز تهیه:

    🔸کره نباید گرم و ذوب باشه بلکه باید کاملا سرد باشه ...کره رو به قطعات ریز تکه تکه میکنیم

    🔸آرد رو روی کره میریزیم و فقط با نوک انگشتها کره و آرد را مخلوط میکنیم تا به صورت خرده نون در بیاد اصلا کره و آرد رو با کف دست ورز ندید چون کره نباید به روغن بیافته

    🔸پودر قند و زرده و وانیل رو اضافه میکنیم و سپس زعفران رو افزوده و  شیر رو  هم کم کم اضافه میکنیم و تا حدی شیر میزنیم که خمیر  رو بتوان جمع کرده و به دست نچسبد ممکنه از شیر باقی بمونه که دیگه در خمیر استفاده نمیکنیم پس دقت شود که شیر اولا کاملا سرد باشه و بعد هم کم کم اضافه بشه که زیاد از حد شیر نریزیم,

    🔸سپس خمیر رو کمی به صورت مسطح در یخچال استراحت میدهیم و سپس ان را روی یک سینی و درون دو نایلون به اندازه نیم سانت با وردنه صاف کرده و سپس نواری و با فاصله مشخص برش میدهیم و سپس ان را درون فر از قبل گرم شده با دمای۱۸۰و به مدت10دقیقه قرار میدهیم و بعد اونو درون شکلات اب شده و مغز بغلتونید