بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک برونی کاپوچینو

  • بازدید: 95
کیک برونی کاپوچینو

کیک برونی کاپوچینو

کیک برونی کاپوچینو

  1. مواد لازم برای 25 تکه:

    ▪️پوره قهوه اسپرسو فوری: یک قاشق غذاخوری
    ▪️چیپس شکلاتی نیمه تلخ : یک پیمانه
    ▪️کره : 113 گرم
    ▪️آرد : یک پیمانه
    ▪️شکر : یک پیمانه
    ▪️تخم مرغ : 2 عدد
    ▪️وانیل : کمی
    ▪️بکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
    ▪️نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
     


    مواد لازم رویه:

    ▫️پودر اسپرسو فوری : یک قاشق چای خوری
    ▫️شیر : 2 تا 3 قاشق غذاخوری
    ▫️پودر قند : 2 پیمانه
    ▫️کره نرم : یک چهارم پیمانه
     


    مواد لازم تزیین:

    ▪️چیپس نیمه شیرین : یک سوم پیمانه
    ▪️کره : نصف قاشق چای خوری
     


    طرز تهیه:

    🔸فر را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
    قالب مناسب را چرب کنید و کنار بگذارید.
    یک قاشق غذاخوری پودر اسپرسو را در آب جوش بریزید و هم بزنید تا حل شود.

    🔸یک پیمانه چیپس شکلاتی و 113 گرم کره را روی حرارت کم، درحالی که مرتب هم می زنید، ذوب کنید سپس از روی حرارت بردارید، مخلوط شکر، اسپرسو و وانیل را اضافه کنید. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.

    🔸آرد، بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
    مواد را در قالب پهن کنید و به مدت 33 تا 38 دقیقه در فر قرار دهید.

    🔸برای تهیه رویه یک قاشق چای خوری پودر اسپرسو را در 2 قاشق غذاخوری شیر حل کنید، پودر قند و یک چهارم پیمانه کره را اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید و به اندازه غلظت دلخواه به آن شیر اضافه کنید. برونی ها که سرد شد ، مواد رویه را بریزید.

    🔸یک سوم پیمانه چیپس شکلاتی و کره را روی حرارت کم حل و روی کیک را تزئین کنید.