بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه ماندل بولار

  • بازدید: 62
ماندل بولار

ماندل بولار

ماندل بولار

  1. مواد لازم:

    ▪️ارد برنج الک شده 50 گرم 
    ▪️آرد شیرینی 50 گرم 
    ▪️کره 60 گرم 
    ▪️وانیل کمی 
    ▪️زرده تخم مرغ 1 عدد 
    ▪️پودر قند دو قاشق عذاخوری 
     


    طرز تهیه:

    🔸کره رو با پودر قند خوب بزنید تا پفی بشه بعد زرده تخم مرغ رو اضافه کنید و وانیل و دوباره خوب هم بزنید در اخر هر دو ارد رو الک کنید و با دست خمیر کنید اصلا ورز لازم نداره. 

    🔸 ممکن هست خمیر چسبنده باشه بذارید ده دقیقه در یخچال تا استراحت کند بعد به اندازه یک فندوق درشت برداشته گرد کرده و با وسیله ای یک سوراخ بکنید و در فر با حرارت170 به مدت 15 دقیقه تا زیر ان طلایی بشه بعد از سرد شدن با بریلو یا شکلات تزیین کنید

    🔸من مواد روسه برابر کردم.حدود  50 عدد شیرینی شد