مواد لازم:
▪️ارد برنج الک شده 50 گرم
▪️آرد شیرینی 50 گرم
▪️کره 60 گرم
▪️وانیل کمی
▪️زرده تخم مرغ 1 عدد
▪️پودر قند دو قاشق عذاخوری
طرز تهیه:
🔸کره رو با پودر قند خوب بزنید تا پفی بشه بعد زرده تخم مرغ رو اضافه کنید و وانیل و دوباره خوب هم بزنید در اخر هر دو ارد رو الک کنید و با دست خمیر کنید اصلا ورز لازم نداره.
🔸 ممکن هست خمیر چسبنده باشه بذارید ده دقیقه در یخچال تا استراحت کند بعد به اندازه یک فندوق درشت برداشته گرد کرده و با وسیله ای یک سوراخ بکنید و در فر با حرارت170 به مدت 15 دقیقه تا زیر ان طلایی بشه بعد از سرد شدن با بریلو یا شکلات تزیین کنید
🔸من مواد روسه برابر کردم.حدود 50 عدد شیرینی شد