بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه نان پنجره ای

  • بازدید: 70
نان پنجره ای

نان پنجره ای

نان پنجره ای

  1. مواد لازم:

    ▫️1- آرد سفید یک استکان معمولی ( 75 گرم )
    ▫️2- نشاسته یک استکان معمولی ( 75 گرم ) 
    ▫️3- تخم مرغ 5 عدد
    ▫️4- گلاب  3 تا 4 قاشق سوپخوری
     


    طرز تهیه:

    🔸نشاسته را در یک ظرف می ریزیم و گلاب را به تدریج داخل نشاسته می نماییم و هم می زنیم تا نشاسته خمیر شود . ولی نباید شل شود . بعد تخم مرغها را داخل نشاسته می شکنیم . به هم می زنیم و آرد را در آن می ریزیم . 

    🔸و تمام مواد را مخلوط می کنیم و مایه را از صافی رد می کنیم . در یک قابلمه کوچک مقداری زیادی روغن را داغ می کنیم . قالب مخصوص نان پنجره ای را در روغن می گذاریم تا گرم شود . نکته مهم میزان گرمی یا سردی قالب است که نه باید زیاد داغ باشد و نه زیاد سرد. قالب را در مایه می زنیم به اندازه ای که مایه تا سر قالب بیاید ولی روی قالب را نگیرد. 

    🔸بعد قالب را داخل روغن می زنیم و نانها را برشته می کنیم . بعد آنها را وارونه درون صافی می چینیم تاروغن زیادی آن گرفته شود. سپس روی آن را با هل ساییده شده و پودر قند و پسته آسیاب شده تزئین می کنیم