مواد لازم:
▫️آرد.........۲۲۰ گرم
▫️پودر قند.......۶۰ گرم
▫️آرد برنج.......۲ ق س
▫️کره خرد شده.......۱۸۰ گرم
▫️نارگیل.........۲۰۰ گرم
▫️سفید تخم مرغ........۲ عدد
▫️بریلو یا مارمالاد ........به اندازه
طرز تهیه:
🔸آردسفید و آرد برنج رو الک کرده
پودر قند را اضافه میکنیم
کره را تکه های کوچک کرده،اضافه میکنیم
و با نوک انگشتان کره را به خورد آرد میدهیم.
ابتدا به حالت پوره پوره در میآید
سپس به خمیری نرم تبدیل می شود.
🔸خمیر را ورز زیاد نمیدهیم.
از خمیر کمی برداشته،کف دست گلوله میکنیم
ابتدا در سفیده تخم مرغ و بعد در پودر نارگیل میغلطانیم.
🔸با فاصله درون سینی فر میچینیم و با ابزار وسط هر شیرینی را کمی گود میکنیم.
شیرینی ها را با دمای 1۶۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر میپزیم.
🔸بعد از پخت، گودی وسط هر شیرینی را با بریلو یا مارمالاد پر میکنیم.