بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی مارمالادی نارگیلی

  • بازدید: 120
شیرینی مارمالادی نارگیلی

شیرینی مارمالادی نارگیلی

شیرینی مارمالادی نارگیلی

  1. مواد لازم:

    ▫️آرد.........۲۲۰ گرم
    ▫️پودر قند.......۶۰ گرم
    ▫️آرد برنج.......۲ ق س
    ▫️کره خرد شده.......۱۸۰ گرم
    ▫️نارگیل.........۲۰۰ گرم
    ▫️سفید تخم مرغ........۲ عدد
    ▫️بریلو یا مارمالاد ........به اندازه
     


    طرز تهیه:

    🔸آردسفید و آرد برنج رو الک کرده
    پودر قند را اضافه میکنیم
    کره را تکه های کوچک کرده،اضافه میکنیم
    و با نوک انگشتان کره را به خورد آرد میدهیم.
    ابتدا به حالت پوره پوره در میآید
    سپس به خمیری نرم تبدیل می شود.

    🔸خمیر را ورز زیاد نمیدهیم.
    از خمیر کمی برداشته،کف دست گلوله میکنیم
    ابتدا در سفیده تخم مرغ و بعد در پودر نارگیل میغلطانیم.

    🔸با فاصله درون سینی فر میچینیم و با ابزار وسط هر شیرینی را کمی گود میکنیم.
    شیرینی ها را با دمای 1۶۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر میپزیم.

    🔸بعد از پخت، گودی وسط هر شیرینی را با بریلو یا مارمالاد پر میکنیم.