🔸1- ژلاتین را درون آب حل کنید.
🔸2- در یک قابلمه کوچک، خامه چرب را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شروع کند به قل زدن و روی سطح آن حباب ایجاد شود.
🔸3-به محض اینکه خامه به مرحله جوشیدن رسید، آن را از روی حرارت بردارید و عصاره وانیل را بیفزایید.
🔸4-سپس ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود.
🔸5- پاناکوتا را درون ظرفی که می خواهید سرو کنید بریزید و اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود.
🔸6-سپس به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک و آماده سرو شود.
🔸7-روی آن را با انواع بری و عسل تزئین و سرو کنید