بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پاناکوتای وانیلی

  • بازدید: 160
پاناکوتای وانیلی

پاناکوتای وانیلی

پاناکوتای وانیلی

  1. مواد لازم:

    ▪️۱ قاشق چایخوری ژلاتین    
    ▪️۱ قاشق غذاخوری آب سرد    
    ▪️۱٫۵ پیمانه خامه چرب    
    ▪️¼ پیمانه شکر    
    ▪️¼ قاشق چایخوری عصاره وانیل 
     


    طرز تهیه:

    🔸1- ژلاتین را درون آب حل کنید. 

    🔸2- در یک قابلمه کوچک، خامه چرب را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم  هم بزنید تا شروع کند به قل زدن و روی سطح آن حباب ایجاد شود. 

    🔸3-به محض اینکه خامه به مرحله جوشیدن رسید، آن را از روی حرارت بردارید و عصاره وانیل را بیفزایید.
     
    🔸4-سپس ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود.

    🔸5- پاناکوتا را درون ظرفی که می خواهید سرو کنید بریزید و اجازه دهید در  دمای اتاق خنک شود. 

    🔸6-سپس به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک و آماده سرو شود. 

    🔸7-روی آن را با انواع بری و عسل تزئین و سرو کنید