مواد لازم:
▪️تخم مرغ : هشت عدد
▪️شكر : هفت قاشق غذاخوري
▪️آرد: ده قاشق غذاخوري
▪️كره اب شده : ٨٠ گرم
▪️روغن مايع : سه قاشق غذاخوري
▪️وانيل : يك دوم قاشق چايخوري
▪️نسكافه : دو قاشق غذاخوري
▪️آب جوش : يك چهارم پيمانه
▪️پودر كاكائو : يك قاشق غذاخوري
▪️خامه فرم گرفته : ٢٠٠گرم
▪️پنير ماسكارپونه : ٢٠٠ گرم
▪️پودركاكائو براي تزيين : يك قاشق غذاخوري
▪️دارچين براي تزيين : يك چهارم قاشق چايخوري
طرز تهیه:
🔸ابتدا زرده و سفيده تخم مرغها رو جدا كرده سفيده را ميزنيم تا فرم بگيرد و سپس سه قاشق از شكر را به ان اضافه كرده و دوباره ميزنيم تا كاملا سفت و سفيد و براق شود ، انگاه زرده را با بقيه شكر و وانيل ميزنيم تا كرم رنگ شده و حجمش افزايش يابد سپس نسكافه را در آب جوش حل كرده و محلول را به زرده اضافه كرده و با همزن ميزنيم تا كاملا حجم زرده ها دو برابر شده و به مرحله ي روباني برسد در اين زمان سفيده ها را به زرده اضافه كرده و مخلوط ميكنيم سپس كره اب شده و روغن مايع را ميافزاييم و در انتها آرد را افزوده و مايه را فولد ميكنيم
🔸حالا حدود دو ملاقه از مايه را برداشته و پودر كاكائو به ان اضافه ميكنيم و هم ميزنيم و روي ريليف مت چرب شده ميريزيم ، و با پالت يا كاردك روي سطح ريليف ميكشيم تا همه ي حفره ها پر شود ،با همان پالت حتما اضافي مايه را جمع ميكنيم ، در اين مرحله بقيه مايه نسكافه اي را روي ريليف ريخته و با ليسك بطور يكنواخت پخش ميكنيم ، و در فر از قبل گرم شده با حرارت ١٧٥ درجه سانتي گراد به مدت ١٠ الي ١٢ دقيقه قرار ميدهيم ، بعد از بيرون اوردن از فر كمي اجازه ميدهيم خنك شود سپس روي پارچه تميز كه كمي پودر قند الك كرده ييم برميگردانيم و رول ميكنيم بعد از خنك شدن كامل ،
🔸 مخلوط خامه زده شده و پنير را روي رولت بطور يكنواخت پخش كرده و روي ان يك قاشق پودر كاكائو مخلوط با دارچين را الك ميكنيم و دوباره رول ميكنيم و حدود يكساعت در كاغذ روغني پيچيده و داخل يخچال به ان استراحت ميدهيم بعد از اين مدت رولت را از روي خطهاي ان برش زده و سرو ميكنيم
🔴نكته : من از ريليف مت كوچك استفاده كردم كه با اين مقدار مواد دوبار پر ميشه ،اين مقدار براي ريليف مت چهل در شصت مناسبه