بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پان اسپانیایی

  • بازدید: 177
پان اسپانیایی

پان اسپانیایی

پان اسپانیایی

  1. مواد لازم:

    گردوی خرد شده ...................  1/2 پیمانه

    آرد.................................. 1/2 پیمانه

    تخم مرغ ........................... 2 عدد

    شکر ............................... 1 لیوان

    شیر ................................. 1لیتر (4 لیوان)

    نشاسته .............................. 2 ق غ

    وانیل ............................... 1/2 ق غ

    کره ................................ 50 گرم

    بیسکوییت ......................... 1 تا 2 بسته

    کاکایو.............................. 3 ق غ

    خامه .............................. 150 گرم


    طرز تهیه:

    🔸تخم مرغ و شکرو با همزن بزنید بعد شیر سرد و نشاسته رو مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید بعد ارد الک شده رو اروم اروم اضافه و هم بزنید ٬مخلوط تخم مرغ و شکر رو هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم تند تند هم بزنید تا خودشو بگیره اخر کار وانیل و همینکه شعله رو خاموش کردید خامه رو بریزید (خامه رو قبلا روی حرارت کم بذارید شل بشه بعد اضافه کنید وگرنه میبره).

    🔸اگه دوست دارید میتونید مقداری پودر کاکایو هم توی شیر حل کنید تا کرم شکلاتی داشته باشید.توی ظرف مورد نظر بیسکوییت ها رو کنار هم بچینید.

    🔸بعد کرمی که درست کردید رو بریزید و روی اون موز و گردوی خرد شده٬دوباره بیسکوییت و مواد .همینطور ادامه بدین تا چند لایه بشه . من بیسکوییت پتی بور کاکائویی رو پودر کردم و بصورت تکنفره سرو کردم .در اخر هم روش پودر قهوه پاشیدم و با میوه تزیین کردم.