بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک دارچین و قهوه

  • بازدید: 138
کیک دارچین و قهوه

کیک دارچین و قهوه

کیک دارچین و قهوه

  1. مواد لازم:

    ▫️تخم مرغ 3 عدد
     ▫️شکر 1 پیمانه
     ▫️روغن مایع 1 پیمانه
     ▫️قهوه دم کرده‌ی سرد شده 1 پیمانه
     ▫️دارچین 1 ق م
     ▫️آرد 2 پیمانه
     ▫️بکینگ پودر 1 ق م
     ▫️گردوی خرد شده 1/2 پیمانه
     


    طرز تهیه:

    🔸1-اول از همه زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا میکنیم . 

    🔸2-شکر رو با زده تخم مرغ خوب میزنیم تا مثل کرم و روشن بشه . بعد از این قهوه و روغن رو اضافه میکنیم . (برای دم کردن قهوه 3 ق م سر پر قهوه رو با یک پیمانه آب داغ میذاریم دم بکشه و بعد خنک شه ).

    🔸3-آرد و دارچین و بکینگ پودر رو الک کنید . به مواد به آرومی و کم کم اضافه کنید و با همزن دور کم بزنید . ( میتونید بسته به ذایقه دارچین رو کمی بیشتر هم استفاده کنید )

    🔸4-گردو های خرد شده رو بریزید و با قاشق در یک جهت هم بزنید .

    🔸5-با همزن (سرش حتما تمیز باشه )سفیده تخم مرغ رو خوب هم بزنید تا سفت و سفید بشه . بعد به کیک اضافه کنید . با قاشق یا لیستک خیلی آروم هم بزنید طوری که کفش نخوابه وگرنه خوب پف نمیکنه .

    🔸6-قالب و چرب کنید و داخلش ارد بپاشید ( یا کاغذ روغنی بذارید و چربش کنید ) . بذارید داخل فر که گرم شده در دمای 160 درجه 45 دقیقه بپزه . (به فرتون و قلقش که دستتون اومده حتما هم دقت کنید . فر من خیلی داغ میشه