بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه طرز تهیه رولت قهوه

  • بازدید: 220
طرز تهیه رولت قهوه

طرز تهیه رولت قهوه

طرز تهیه رولت قهوه

  1. زمان پخت :

    یک ساعت و ۱۰ دقیقه


    مواد لازم برای تهیه کیک برای ۱۰ نفر

    پودر قند : یک دوم پیمانه
    آرد : سه چهارم پیمانه
    پودر کاکائو : یک چهارم پیمانه
    تخم مرغ : ۴ عدد
    نمک : یک هشتم قاشق چای خوری
    شکر : دو سوم پیمانه
    کره آب شده و خنک شده : ۳ قاشق غذاخوری


    مواد داخل کیک :

    خامه هم زده شده : یک و یک چهارم پیمانه
    پودر فوری قهوه : یک قاشق مرباخوری
    پودر قند : ۲ قاشق غذاخوری
    پودر دارچین : یک هشتم قاشق چای خوری


    مواد لازم برای تهیه سس :

    شکلات خرد شده نیمه شیرین : ۱۱۲ گرم
    پودر فوری قهوه : نصف قاشق چای خوری
    پودر دارچین : یک هشتم قاشق چای خوری.


    طرز تهیه :

    فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید.
    قالب مناسب رولت را با کاغذ روغنی بپوشانید.
    روی حوله تمیز آشپزخانه پودر قند بپاشید و کنار بگذارید.
    آرد، یک چهارم پیمانه پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط کنید.
    تخم مرغ را در کاسه ای بزرگ با سرعت متوسط و بالا هم بزنید تا خوب مخلوط شود. در حالی که هم زدن را ادامه می دهید، شکر را کم کم اضافه کنید تا مواد غلیظ و لیمویی رنگ شود.
    به آرامی مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. هر بار یک سوم مخلوط آرد را اضافه کنید و هر بار نیز مواد را هم بزنید.
    یک پیمانه مواد کیک را جدا کنید و با ۳ قاشق غذاخوری کره آب شده مخلوط کنید سپس به مواد اصلی برگردانید و هم بزنید.
    مواد کیک را در قالب پهن کنید و به مدت ۹ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزید.
    کیک را پس از پخت، بلافاصله از قالب دربیاورید و در حوله ای که آماده کرده اید برگردانید، کاغذ روغنی را بکنید و بلافاصله با استفاده از حوله، آن را لوله کنید و بگذارید خنک شود. در صورت ترد شدن گوشه ها می توانید آن ها را ببرید. *خامه و یک قاشق چای خوری قهوه فوری را مخلوط کنید و هم بزنید تا فرم بگیرد. به آرام پودر قند و یک هشتم قاشق چای خوری پودر دارچین به آن اضافه کنید.
    کیک را باز کنید، حوله را بردارید و داخل آن خامه بمالید سپس کیک را دوباره لوله کنید. کیک را در سینی مناسب قرار دهید و تا زمان سرو در یخچال بگذارید.
    تمام مواد سس را با هم در قابلمه مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا آب شود.
    پس از برش زدن رولت، در هر بشقاب کنار رولت سس بریزید.


    ارزش غذایی هر یک وعده :

    کالری : ۳۳۰
    چربی : ۲۳ گرم
    کلسترول : ۱۴۰ میلی گرم
    سدیم : ۱۲۵میلی گرم
    کربوهیدرات : ۳۱ گرم
    پروتئین : ۵گرم
    فیبر غذایی : ۲گرم


    منبع : khorasannews.com