بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه تارت سیب

  • بازدید: 133
تارت سیب

تارت سیب

تارت سیب

  1. مواد لازم:

    ▪️كره  200گرم 
    ▪️روغن مايع  نصف پيمانه
    ▪️وانيل  1ق چ
    ▪️آرد  4تا5  پيمانه
    ▪️ماست  1ق غ 
    ▪️تخم مرغ  1عدد
    ▪️شكر  نصف پيمانه
    ▪️زرده تخم مرغ  1عدد برای رومال
     


    مواد لازن داخل تارت:

    ▫️سيب  4عدد
    ▫️شكر  4ق غ 
    ▫️پودر دارچين  1ق م
     


    طرز تهیه:

    🔸كره را ب دماي محيط رسانده همرا شكر خوب هم ميزنيم بعد ب تدريج تخم مرغ،روغن مايع،ماست و وانيل را اضافه ميكنيم خوب قاطي كرده ارد را اروم اروم ب تدريج اضافه ميكنيم خمير نرمي بدست مياد نيم ساعت ب خمير استراحت داده در اين ميان مواد داخل تارت را حاضر ميكنيم.

    🔸سيب هارو پوستشو گرفته و رنده ميكنيم همرا شكر ميزاريم روي حرارت تا وقتي ك اب سيب گرفته بشه در اخر پودر دارچين را اضافه كرده باهم مخلوط ميكنيم.

    🔸روي تخته كار كاغذ سلفون باز كرده خمير را مابين نايلون با وردنه باز كرده و با هر كاتر مورد نظر قالب زده و كمي از مواد سيب را لاي خمير قرار داده و تا ميكنيم و توي سيني فر كنار هم چيده و بعد رومال كرده با چنگال خط ميندازيم  و توي فر از قبل گرم شده  با درجه حرارت 175بمدت 20دقيقه قرار ميدهيم بعد اينكه از فر در اورديم خنك شد روش پودر قند پاشيده و توي ظرف مورد نظر قرار ميدهيم.