🔸اول ازهمه شربت رو درست میکنیم.شکر وآب رو توی قابلمه کوچیکی ریخته و روی حرارت قراربدین تا شکر حل بشه وقتی که به جوش اومد حرارت رو کم کنین زعفران هل و گلاب رو اضافه کنین.نیازی نیست که شربت غلیظ بشه ولی یکم بذارین رو حرارت بمونه تا از شکل آب بودن دربیاد و یکم غلظت پیداکنه. زیرحرارت رو خاموش کنین تا شربت کاملا سردبشه.
🔸فررابادمای ۱۸۰ درجه روشن کنین.روغن وشکر رو مخلوط کنین و انقد باهمزن بزنین تا شکرکاملا حل بشه وبعد تخم مرغهارو دونه دونه اضافه کنین و بااضافه کردن هردانه حدود ۳دقیقه باهمزن بزنین.ماست وهل رو هم اضافه کنین و باهم زن بزنین(خیلی خوب بزنین چون تو کیفیت کیک تاثیر داره)
🔸آردوبیکینگ پودر الک شده رو اضافه کنین وبالیسک مخلوط رو یکدست کنین.تمام گلوله های آردی رو ازبین ببرین اما خیلی هم نزنین.
🔸مخلوط رو داخل سینی رولت ک برای من ۳۵ در۲۵ هستش(۳۰ در۴۰ هم میشه)وکاغذ روغنی انداختین بریزین وداخل فر برای حدود۳۰ دقیقه قرار بدین ۳دقیقه آخر هم گریل رو روشن کنین تا روی کیک طلایی بشه.
🔸کیک رو از فر درآورده تا کاملا سرد شود برش بزنین شربت سرد شده رو هم روی کیک بریزین تا کاملا بخورد کیک برود.روی کیک هم پودرنارگیل فراوان بپاشین.