بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک شربتی

  • بازدید: 135
کیک شربتی

کیک شربتی

کیک شربتی

  1. مواد لازم:

    ▫️آرد دولیوان 
    ▫️شکر یک لیوان 
    ▫️ماست یک لیوان 
    ▫️روغن یک لیوان 
    ▫️تخم مرغ ۴عدد 
    ▫️بیکینگ پودر ۲ق چ 
    ▫️هل نصف ق چ 
     


    مواد لازم برای شربت:

    ▪️شکر یک لیوان 
    ▪️آب یک لیوان 
    ▪️گلاب نصف لیوان 
    ▪️زعفران خیلی زیاد
    ▪️هل رب ق چایخوری 
     


    طرز تهیه:

    🔸اول ازهمه شربت رو درست میکنیم.شکر وآب رو توی قابلمه کوچیکی ریخته و روی حرارت قراربدین تا شکر حل بشه وقتی که به جوش اومد حرارت رو کم کنین زعفران هل و گلاب رو اضافه کنین.نیازی نیست که شربت غلیظ بشه ولی یکم بذارین رو حرارت بمونه تا از شکل آب بودن دربیاد و یکم غلظت پیداکنه. زیرحرارت رو خاموش کنین تا شربت کاملا سردبشه.

    🔸فررابادمای ۱۸۰ درجه روشن کنین.روغن وشکر رو مخلوط کنین و انقد باهمزن بزنین تا شکرکاملا حل بشه وبعد تخم مرغهارو دونه دونه اضافه کنین و بااضافه کردن هردانه حدود ۳دقیقه باهمزن بزنین.ماست وهل رو هم اضافه کنین و باهم زن بزنین(خیلی خوب بزنین چون تو کیفیت کیک تاثیر داره)

    🔸آردوبیکینگ پودر الک شده رو اضافه کنین وبالیسک مخلوط رو یکدست کنین.تمام گلوله های آردی رو ازبین ببرین اما خیلی هم نزنین.

    🔸مخلوط رو داخل سینی رولت ک برای من ۳۵ در۲۵ هستش(۳۰ در۴۰ هم میشه)وکاغذ روغنی انداختین بریزین وداخل فر برای حدود۳۰ دقیقه قرار بدین ۳دقیقه آخر هم گریل رو روشن کنین تا روی کیک طلایی بشه.

    🔸کیک رو از فر درآورده تا کاملا سرد شود برش بزنین شربت سرد شده رو هم روی کیک بریزین تا کاملا بخورد کیک برود.روی کیک هم پودرنارگیل فراوان بپاشین.