بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک نوتلا

  • بازدید: 162
کیک نوتلا

کیک نوتلا

کیک نوتلا

  1. مواد لازم:

    ▫️آرد سفید دو پیمانه...
    ▫️تخم مرغ سه عدد...
    ▫️شکر یک پیمانه...
    ▫️روغن مایع سه چهارم پیمانه...
    ▫️آب جوش سه چهارم پیمانه...
    ▫️پودر کاکاءو یک چهارم پیمانه...
    ▫️نوتلا سه ق غ سرپر...
    ▫️بکینگ پودر یک و نیم ق چ اندازه گیری(یا یک و نیم ق م معمولی)
    ▫️جوش شیرین نصف ق چ اندازه گیری...
    ▫️وانیل نصف ق چ... 
     


    طرز تهیه:

    🔸آرد رو با بکینگ پودر و جوش شیرین و پودر کاکائو مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم و کنار می ذاریم تخم مرغ و وانیل و شکر رو خوووب میزنیم تا رنگش کاملا روشن بشه سپس روغن رو اضافه میکنیم(من از روغن زیتون استفاده کردم)و کمی هم زده بعد مواد خشک رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم و آب جوش را کم کم طی چند مرحله اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم 

    🔸در آخر هم نوتلا رو اضافه کرده و کف قالب رو چرب و آرد پاشی میکنیم و مایه کیک رو توی قالب میریزیم و در فر صد و هشتاد درجه که از قبل گرم شده به مدت چهل دقیقه قرار میدیم و بعد از خنک شدن با مخلوط گاناش و نوتلا کاور میکنیم

    🔴من چون شیر تو خونه نداشتم با آب جوش جایگزین کردم که خوشبختانه نتیجه اش خوب بود

    🔴۲..جوش شیرین قابل حذفه ولی به جاش بکینگ پودر بریزید👈برای دوستانی که براشون سوال پیش میاد

    🔴۳..همزن من سوخت و مجبور شدم کیکو با همزن دستی درست کنم👈برای دوستانی که فکر میکنند حتما باید همزن برقی باشه تا بتونن کیک درست کنن