🔸کره ی نرم و پودرقند با همزن میزنیم تا مواد صاف و یکدست شود.سپس تخم مرغ را اضافه کرده و هم میزنیم.اسانس را ریخته و مخلوط را یکدست میکنیم.
🔸در انتها همزن را خاموش کرده و پودربادام و آرد را درسه مرحله به مواد اضافه کرده و با قاشق چوبی به خورد هم میدهیم .
خمیر حاصله را جمع کرده داخل کیسه گذاشته و حدود 1ساعت استراحتش میدهیم.
🔸سپس خمیر حاصله را بین دو کاغذ روغنی باز کنید و با کاتر دلخواه کاتر بزنید
داخل سینی کاغذ انداخته گذاشته و به مدت 25-30دقیقه در فر 175درجه سانتی گراد بپزید.
🔸در انتها بعد از پخت و خنک شدن هر دوعدد کوکی را با عسل رقیق بهم بچسبونید روی سزح یکی از کوکیها را با عسل کاور کنید و تمام سطح کار با خلال بادام و پسته بپوشانید