بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پاناکوتا انبه

  • بازدید: 254
پاناکوتا انبه

پاناکوتا انبه

پاناکوتا انبه

  1. مواد لازم:

    ▫️پودر ژلاتین 1 ق غ 
    ▫️آب 3 ق غ
    ▫️شیر پرچرب دو و یک دوم پیمانه
    ▫️شکر یک چهارم پیمانه
    ▫️عصاره وانیل یک هشتم ق چ
    ▫️انبه دو عدد  تکه شده به قسمت های کوچک
     


    طرز تهیه:

    🔸در کاسه کوچکی ژلاتین و آب را ریخته و کنار بگذارید. شیر و شکر را در قابلمه کوچکی روی حرارت ملایم گذاشته تا شکر حل شود و حباب هایی دور ظرف ایجاد شود. از روی حرارت برداشته و وانیل را به آن اضافه کنید. 

    🔸ژلاتین را که در آب حل شده را نیز افزوده و مخلوط کنید در ظرف هایی که برای سرو آماده کرده اید ریخته و روی آن را با فویل پوشانده و در یخچال بگذارید تا ببندد. از یخچال خارج کرده و تکه های انبه را روی هر کدام ریخته ومجدد دریخچال گذاشته تا سرد شود پاناکوتای ما آماده است.