بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پودینگ موزی

  • بازدید: 136
پودینگ موزی

پودینگ موزی

پودینگ موزی

  1. مواد لازم:

    ▫️نشاسته ذرت : 1 پیمانه
    ▫️شیر : 7 پیمانه
    ▫️شکر : 1 پیمانه
    ▫️گلاب : 1 دوم پیمانه
    ▫️موز کاملا رسیده خیلی ریز یا رنده شده : 2 عدد
    ▫️وانیل : 1 دوم قاشق چایخوری
    ▫️گردوی خرد شده :1 دوم پیمانه
     


    طرز تهیه:

    🔸نشاسته و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و شیر رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم
    روی حرارت ملایم میزاریم تا آروم آروم هم بپزه و هم به غلظتی مثه فرنی برسه (تقریبا 15 دقیقه)

    🔸زمانی که آرد پخت و حجیم شد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم (حرارت رو از قبل کمتر میکنیم تا غلظتش از بین نره)
    حالا زمان اضافه کردن موز رنده شده و گردوی نگینی شده رسیده 

    🔸بعد از اینکه کامل و بصورت یکنواخت همه جا پخش شدن ظرف رو از حرارت برمیداریم و پودینگ رو داخل ظرفای سرو میریزیم.