بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پارافیت توت فرنگی

  • بازدید: 126
پارافیت توت فرنگی

پارافیت توت فرنگی

پارافیت توت فرنگی

  1. مواد لازم:

    ▫️پنیر خامه ای کم چرب …………… ۲۵۰ گرم
    ▫️وانیل شکری ……………………… یک قاشق چای خوری
    ▫️شکر ………………………………… شش تا هشت قاشق غذا خوری
    ▫️خامه زده شده سرد ……………… یک فنجان
    ▫️توت فرنگی خرد شده …………….. یک فنجان
     


    طرز تهیه:

    🔸در یک کاسه متوسط، با استفاده از مخلوط کن برقی پنیر خامه ای، وانیل و شکر را با هم ترکیب می کنیم تا صاف و یک دست شود

    🔸در یک ظرف دیگر خامه را خوب می زنیم تا سفت شود

    🔸خامه را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه می کنیم و به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا با هم خوب مخلوط شود

    🔸و در نهایت توت فرنگی های خرد شده و سس را به صورت لایه به لایه در لیوان ها میریزید 
    و در یخچال قرار دهید و یا بلافاصله سرو کنید.

    🔴می توانید به جای توت فرنگی از میوه ها دیگر مثل تکه های هلو ، آناناس، موز ،آلوئه ورا و … هم استفاده کنید

    🔴میتوانید در کف ظرف بیسکوییت یا کلوچه  خورد شده بریزید 
    و میتوانید بجای میوه خام از کمپوت استفاده کنید 
    اما به شیرینی اون توجه کنید