بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک کاراملی

  • بازدید: 121
کیک کاراملی

کیک کاراملی

کیک کاراملی

  1. مواد لازم برای کیک:

    ▫️2 عدد تخم مرغ
    ▫️1 استکان شکر(حدود 75 گرم)
    ▫️1 استکان شیر( حدود 100 گرم)
    ▫️1 استکان روغن مایع(حدود 80 گرم)
    ▫️1/2 پاکت بکینگ پودر(5 گرم)
    ▫️1 لیوان آرد
    ▫️1 پاکت وانیل شکری (5 گرم)
    ▫️2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 
     


    🔴مواد لازم برای کارامل🔻🥛

    ▫️1 لیوان شکر

    🔴مواد لازم برای کرم🔻🥚

    ▪️1/2 لیتر شیر
    ▪️4 عدد تخم مرغ 
    ▪️100 گرم شكر
    ▪️2 پاکت وانیل شکری ( 10 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)


    طرز تهیه:

    🔸برای کارامل در ماهیتابه کوچکی شکر را ریخته با حرارت متوسط میپزیم تا وقتی که شکر آب شود و به رنگ عسل دربیاد (در حین ذوب شدن شکر با قاشق !چوبى هم بزنید) و در کف قالب سایز متوسط میان تهی میریزیم و بطور یکنواخت در سطح قالب پخش میکنیم. حالا کرم را حاضر میکنیم شیر ، شکر ، وانیل را در ظرفی ریخته با همزن میزنیم تخم مرغ ها را دانه دانه بدون اینکه فاصله بدیم به موادمون اضافه کرده هم میزنیم این مخلوط را داخل قالب روی کارامل میریزیم .

    🔸مایه کیک را حاضر میکنیم تخم مرغ ها و شکر را در ظرفی با هم زن میزنیم تا وقتی که تخم مرغ کرم رنگ شود شیر و روغن مایع را اضافه میکنیم و هم میزنیم . آرد ، بکینگ پودر و وانیل را الک کرده به موادمون اضافه میکنیم این مرحله را با لیسک انجام میدیم . مایه کیک را روی کرم داخل قالب میریزیم (موقع ريختن اگه با كرم مخلوط شد نترسين بعد از پخت مثل عكس ميشود)قالب کیک را داخل ظرفی که پر از آب گرم است میذاریم. 

    🔸 مقدار آب باید تا نصف قالب برسد . در فر 175 درجه از قبل گرم شده حدود 40 دقیقه میپزیم . بعد از پخت قالب را از داخل ظرف پر از آب برمیداریم و بعد از اینکه به دمای محیط رسید حداقل 3 ساعت در یخچال میذاریم برای اینکه از قالب راحت بیرون بیاد 1 دقیقه روی بخار آب جوش نگه ميداريم (داخل آب نذارین) و در ظرف سرو برميگردانيم