بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه تارت مارمالادی

  • بازدید: 101
تارت مارمالادی

تارت مارمالادی

تارت مارمالادی

  1. مواد لازم:

    ▪️آرد (الک شده): 200 گرم
    ▪️کره: 130 گرم
    ▪️پودر قند: 20 گرم
    ▪️زرده تخم مرغ: 1 عدد
    ▪️وانیل: یک چهارم ق چ
    ▪️آب سرد: 2 ق س
    ▪️مارمالاد توت فرنگی: 1 پیمانه
    ▪️روغن مایع: 1 ق س
     


    طرز تهیه:

    🔸1.    کره، پودر قند، وانیل و زرده تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و به وسیله قاشقی مخلوط کنید. بعد آرد را به آن افزوده و با نوک انگشت مخلوط کرده تا به حالت خرده نان درآید. سپس آب سرد را به آن افزوده و مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید و حالت چسبندگی نداشته باشد.

    🔸2.    خمیر را داخل نایلونی گذاشته و به مدت 60 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.

    🔸3.    نیمی از خمیر را بین دو عدد کاغذ روغنی گذاشته و به وسیله وردنه ای به ضخامت 2 تا 3 میلی متر باز کنید. بعد آن را داخل قالب تارت گرد (به قطر 20 سانتی متر) که با روغن مایع چرب شده، بگذارید و با انگشت کناره های آن را مرتب و در قالب ثابت کنید.

    🔸4.    با استفاده از چنگالی چند سوراخ روی خمیر ایجاد کرده، سپس مارمالاد ریخته و پهن کنید.

    🔸5.    بقیه خمیر را داخل دو عدد کاغذ روغنی به وسیله وردنه ای به ضخامت 3 میلی متر باز کرده و با کاتر به شکل گل برش بزنید. برش ها را روی خمیر داخل قالب بچینید و به وسیله قلم مویی مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران را روی آن بمالید.

    🔸6.    قالب حاوی مواد را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا بپزد