بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه بستنی تیرامیسو بدون تخم مرغ

  • بازدید: 107
بستنی تیرامیسو بدون تخم مرغ

بستنی تیرامیسو بدون تخم مرغ

بستنی تیرامیسو بدون تخم مرغ

  1. مواد لازم:

    ▫️آب ۱۵۰ میلی‌لیتر
    ▫️شکر ۱۵۰ گرم
    ▫️پنیر ماسکارپونه ۲۵۰ گرم
    ▫️کرم فرش (یا خامه ترش ) ۲۵۰ گرم
    ▫️عصاره وانیل يك قاشق چای‌خوری
    ▫️قهوه فوری ۳ قاشق چای‌خوری
    ▫️آب داغ ۳ قاشق غذاخوری
    ▫️پودر کاکائو جهت تزئین
    ▫️بیسکويت (لیدی فینگر) ۹۰ گرم
     


    طرز تهیه:

    🔸1. آب و ۱۱۵ گرم از شکر را در یک قابلمه کوچک روی حرارت به جوش آورید تا شکر حل شود.

    🔸2. اجازه دهید شربت خنک شود و آنرا داخل یخچال قرار دهید.

    🔸3. در یک کاسه کرم فرش fraiche یا خامه ترش ، وانیل و پنیر ماسکارپونه را باهم مخلوط کنید.

    🔸4. شربت شکر خنک شده را اضافه و خیلی مختصر هم بزنید.

    🔸5. قهوه را با آب و شکر باقی مانده حل کنید و اجازه دهید خنک شود.

    🔸6. مخلوط کرمی را در یک قالب پلاستیکی به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

    🔸7. ۲ ساعت که گذشت قالب را بیرون آورید هم بزنید و دوباره در یخچال قرار دهید.

    🔸8. بعد از این زمان در دستور گفته شده است که بستنی را در دستگاه بستنی ساز بریزید و آنرا بزنید در حدی که فقط غلظت و ثبات پیدا نماید.
    من این آیتم رو برای خودم حذف کردم.

    🔸9. به بستنی که باید در فریزر بمونه زمان بیشتری دادم و چند بار آنرا هم زدم تا سفت نشود.

    🔸10. یک قالب را با نایلون بسته بندی بپوشانید

    🔸11. بیسکویت‌ها را دو قسمت کنید.

    🔸12. ۱/۳ از ترکیب کرمی آماده شده را دا خل قالب بریزید و آنرا با لیسک پهن نمایید روی آنرا بیسکویت بچینید و قالب را با ترکیب کرمی و بیسکويت پر نمایید.

    🔸13. روی قالب را بپوشانید و آنرا در فریزر قرار دهید.

    🔸14. برای سرو کردن قالب را بیرون آورید.

    🔸15. اجازه دهید بستنی هم دما با محیط شود ( یک زمان کوتاه ).

    🔸16. قالب را روی ظرف مورد نظر برگردانید و نایلون را جدا نمایید.

    🔸17. روی آنرا پودر کاکائو الک کنید و به تکه‌های دلخواه برش دهید