بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کراکر شویدی

  • بازدید: 65
کراکر شویدی

کراکر شویدی

کراکر شویدی

  1. مواد لازم برای 6 نفر:

     

    آرد   ۱ پیمانه
    کره   ۱/۴ پیمانه
    شیر   ۱/۴ پیمانه
    شوید خشک  ۱ قاشق سوپ خوری
    بیکینگ پودر   ۱/۲ قاشق چای خوری
    نمک   ۱/۲ قاشق چای خوری


    طرز تهیه:

    ۱- کره سرد را قطعه قطعه کنید.

    ۲- آرد، بکینگ پودر، نمک، آبلیمو و شوید را داخل غذاساز بریزید و تکه‎های کره را اضافه کنید. همه را با هم مخلوط کنید.

    ۳- شیر سرد را با قاشق غذاخوری کم کم اضافه کنید تا زمانی که یک خمیر غلیظ داشته باشید که با قاشق بتوان از آن برداشت.

    ۴- با دست خمیر را به ضخامت نیم سانتی‎متر یا هر اندازه که دوست دارید پهن کنید. آنها را در اندازه‎های دلخواه ببرید.

    ۵- تکه‎های خمیر کراکر را روی کاغذ روغنی در سینی فر قرار داده  و در دمای 200درجه سانتیگراد به مدت 25 تا 30 یا تا زمانی که کراکر‎ها به رنگ قهوه‎ای و طلایی درآیند، بپزید.

    سایر نکات 🚨

    کراکر شویدی، میان وعده‎‌ای خوش‌طعم و سالم به عنوان میان‌وعده بچه‌ها و پیش‌غذای میزهای مهمانی به حساب می‌آید.

    کراکر نوعی نان بیسکویتی ترد و اغلب نمکی هستند که یا اضافه‌کردن سبزیجات معطر، طعم خاص به آن‌ها داده می‌شود.

    در این دستور شما می‎توانید به جای شوید از هر سبزی معطر دیگری برای طعم‌دادن به آن استفاده کنید.