بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه بورانی بادمجان

  • بازدید: 80
بورانی بادمجان

بورانی بادمجان

بورانی بادمجان

  1. مواد لازم برای 4 نفر:

    ماست پرچرب   ۱ پیمانه
    بادمجان   ۳ عدد
    سیر   ۲ حبه
    لیمو ترش   ۱ عدد
    روغن زیتون   ۳ قاشق سوپ خوری
    نمک    به مقدار لازم
     


    طرز تهیه:


    ۱- سیر را رنده کنید

    ۲- کباب‌پز را از قبل گرم کنید یا اجاق را روی شعله متوسط روشن کنید و روی آن شعله پخش‌کن قرار دهید.

    ۳- با استفاده از یک چاقوی تیز، در 3 تا 4 نقطه از بادنجان‌ها شکاف ایجاد کنید تا موقع پختن نترکند

    ۴- بادمجان‌ها را روی شعله پخش‌کن یا کباب‌پز بگذارید و آن ها را کباب کنید؛ گهگاهی آنها را بچرخانید تا زمانی‌که پوست آنها سیاه و ورقه ورقه شود. آن‌گاه بادمجان‌ها را کنار بگذارید تا خنک شوند

    ۵- وقتی بادمجان‌ها به اندازه کافی سرد شدند، آنها را پوست بکنید و خرد کنید؛ مجددا با چنگال له کنید تا نرم شوند

    ۶- بادمجان‌های له شده را درون یک کاسه متوسط بریزید. روغن، ماست و آب لیموترش تازه را به آن اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا جایی‌که خوب با یکدیگر مخلوط شوند

    ۷- سیر و نمک را هم اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد را در ظرفی که می‌خواهید سرو کنید، بریزید. 

    ۸- اگر تمایل دارید آن را با جعفری و دانه‌های انار تزیین کنید. این غذا را سرد میل کنید