بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی با توت فرنگی

  • بازدید: 99
دسر پاناکوتا شکلاتی با توت فرنگی

دسر پاناکوتا شکلاتی با توت فرنگی

دسر پاناکوتا شکلاتی با توت فرنگی

  1. مواد لازم:

    شیر ½2 پیمانه

    خامه غلیظ ⅔پیمانه

    وانیل خالص 1 قاشق چایخوری

    ورق ژلاتین ½1 پیمانه

    شکر ⅓پیمانه
     


    مواد لازم روی دسر:

    توت‌فرنگی یا هر میوه دلخواه دیگر ½1 پیمانه

    شکر ¾ پیمانه


    طرز تهیه:

    در یک قابلمه مناسب دو پیمانه شیر را به همراه خامه و شکر می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا به آرامی شروع به جوش زدن کند. ورق ژلاتین را داخل نیم پیمانه شیر باقیمانده می‌اندازیم. مخلوط شیر و خامه را از روی حرارت بر می‌داریم و وانیل و ژلاتین حل شده را داخل آن می‌ریزیم. سپس مخلوط مواد را داخل 6 ظرف کوچک مناسب فر می‌ریزیم و آن را حداقل به مدت 2 ساعت داخل یخچال می گذاریم.توت فرنگی و شکر را داخل دستگاه غذاساز می‌ریزیم و آنها را مخلوط می‌کنیم. مخلوط را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و می گذاریم تا جوش آید. سپس آن را از روی حرارت بر می‌داریم و 5 دقیقه می‌گذاریم تا خنک شود.پس از اینکه دسرها آماده شدند، آنها را داخل بشقاب مناسب سرو بر می‌‍گردانیم و از سس آماده شده و سرد شده روی آن می‌ریزیم