مواد لازم:
میخک ۶ عدد
هل ۷عدد
چوب دارچین ۲ عدد
زنجبیل ۲ حلقه
پودر رازیانه ۱ قاشق غذاخوری
آب ۲ پیمانه
شیر ۲ پیمانه
چای سیاه ۱ قاشق غذاخوری یا ۲ عدد چای کیسهای
عسل
طرز تهیه:
1- کلیه مواد به غیر از چای، شیر و عسل را درون ظرفی ریخته و به آرامی به مدت ۱۰ دقیقه حرارت می دهیم.
2- سپس چای را اضافه کرده و اجازه میدهیم به مدت ۵ دقیقه حرارت ببیند.
3- سپس شیر داغ را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم.
4- چای ماسالا را از صافی عبور داده و در لیوان و یا فنجان مناسب سرو میکنیم.