بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه چای ماسالای هندی

  • بازدید: 96
چای ماسالای هندی

چای ماسالای هندی

چای ماسالای هندی

  1. مواد لازم:

    میخک ۶ عدد
    هل ۷عدد
    چوب دارچین ۲ عدد
    زنجبیل ۲ حلقه 
    پودر رازیانه ۱ قاشق غذاخوری 
    آب ۲ پیمانه 
    شیر ۲ پیمانه 
    چای سیاه ۱ قاشق غذاخوری یا ۲ عدد چای کیسه‌ای 
    عسل
     


    طرز تهیه:

    1- کلیه مواد به غیر از چای، شیر و عسل را درون ظرفی ریخته و به آرامی به مدت ۱۰ دقیقه حرارت می دهیم.

    2- سپس چای را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم به مدت ۵ دقیقه حرارت ببیند.

    3- سپس شیر داغ را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بر می‌داریم.

    4- چای ماسالا را از صافی عبور داده و در لیوان و یا فنجان مناسب سرو می‌کنیم.