بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه آجیل شیرین

  • بازدید: 108
آجیل شیرین

آجیل شیرین

آجیل شیرین

  1. مواد لازم برای 10 نفر:


    آجیل (مانند گردو، بادام، بادام زمینی) - خام بدون نمک  ۲ فنجان
    شکر   ۱۷۰ گرم
    نمک   ۱/۲ قاشق چای خوری
    آب   ۲ قاشق غذا خوری
     


    طرز تهیه:


    ۱- حرارت فر رو روی 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار میدیم.

    ۲- آجیل رو توی سینی فر میریزیم و بمدت 6 تا 8 دقیقه توی فر میذاریم تا ترد بشه. بعد آجیلها رو به یه کاسه منتقل کرده و اجازه میدیم خنک بشه. وقتی سینی فر خنک شد، با کاغذ روغنی میپوشونیمش.

    ۳- تو یه ماهی تابه بزرگ، شکر، نمک و آب رو مخلوط میکنیم و 12 تا 15 دقیقه روی حرارت میذاریم و هر زمانی که به جوش اومد، ماهی تابه رو میچرخونیم اما موادمون رو هم نمیزنیم تا کم کم رنگش کهربایی یا کاراملی بشه.

    ۴- حالا ترکیب کاراملیمون رو با آجیل مخلوط میکنیم و آجیل رو توی سینی فر که قبلا با کاغذ روغنی پوشوندیم، میریزیم. سعی کنید آجیلهای به هم چسبیده رو تا جایی که امکانش هست از هم جدا کنید.

    ۵- بعد از اینکه کاملا خنک شد آمده سرو میشه و قبل از سرو کردن میتونیم آجیلهای به هم چسبیده رو جدا کنیم.