بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه سوفله شکلات

  • بازدید: 170
سوفله شکلات

سوفله شکلات

سوفله شکلات

  1. مواد لازم:


     آرد : ۳ قاشق غذاخوری
     کره :  ۳ قاشق غذاخوری
     شکلات خرد شده : ۱ پیمانه
     شیر :  ۱ پیمانه
     تخم مرغ :  ۴ عدد
    وانیل : ۱ قاشق چای خوری
    شکر : ۱/۴ پیمانه
     


    طرز تهیه:


    - قبل از آماده شدن مواد کیک، فر را در دمای ۱۸۰ سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.

    - کره را در تابه‌ای ریخته و روی شعله ملایم گاز قرار می دهیم تا آب شود.

    - آرد را ۲ بار الک کرده، آرام آرام به کره آب شده اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملاً یکنواخت شود.

    - شیر را آرام آرام به آرد اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا مایه یکنواختی بدست آید. سپس به مدت ۲ دقیقه روی حرارت میگذاریم تا بجوش آید و غلیظ شود.

    - مایه آماده شده را از روی گاز برداشته و شکلاتها را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملاً حل شوند.

    - زرده‌های تخم مرغ را دانه دانه به مواد آماده شده اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملاً حل شوند.

    - سفیده‌های تخم مرغ و شکر را جداگانه در کاسه ریخته و با سرعت بالای هم زن آنقدر میزنیم تا سفت شده و مانند فوم شود.

    - سفیده تخم مرغ و سس شکلات آماده شده را با هم مخلوط میکنیم.

    - ظرفهای سوفله را با کره چرب کرده و تا ۳/۴ آن را از مواد سوفله شکلات آماده شده، پر می کنیم و در سینی فر قرار می دهیم.

    - سینی فر را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر میگذاریم. (کنار سوفله‌ها باید سفت، و وسط آن نرم باشد)

    - سوفله شکلات آماده را می توانیم با یک قاشق خامه یا شکلات داغ تزیین کرده و سرو نماییم.

    🔴نکته🔴 🚦 

     داخل ظرف های سوفله شکلات را می توانیم کاغذ روغنی گذاشته، و چرب کنیم. سپس از مواد سوفله  را داخلش بریزیم.