مواد لازم :
پودر سبوس 50گرم
شیر گرم 75 گرم
زرده تخممرغ 1 عدد
موز 1 عدد
روغن آفتابگردان 50 گرم
كشمش 50 گرم
شكر قهوهای 60 گرم
آرد سبوسدار 60 گرم
جوششیرین 1/2 قاشق چایخوری
بیكینگپودر 1/2 قاشق چایخوری
نمك 1/8 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1- فر را روی درجه 180 سانتیگراد از پیش گرم كنید.
2- قالب های كوچك کاپ كیك (کیک فنجانی) را تهیه كرده، درون آنها را چرب کنید.پودر سبوس، شیر و موز را با یك همزن با هم مخلوط كنید و 5 دقیقه آن را كنار بگذارید. سپس، آنها را درون یك دستگاه غذاساز همراه با زرده تخممرغ، روغن، كشمش و شكر به مدت یك دقیقه مخلوط كنید، پس از آن آرد، جوششیرین، بیكینگپودر، نمك، دارچین و زنجبیل را به مخلوط اضافه كرده، هم بزنید.
3- با قاشق از مخلوط برداشته، داخل قالبهای كوچك فنجانی بریزید (یك قاشق برای هر قالب) و به مدت 14- 12 دقیقه آنها را حرارت دهید.
منبع:ghatreh