بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک فنجانی موزی

  • بازدید: 322
کیک فنجانی موزی

کیک فنجانی موزی

کیک فنجانی موزی

  1. مواد لازم :

    پودر سبوس 50گرم
    شیر گرم 75 گرم
    زرده تخم‌مرغ 1 عدد
    موز 1 عدد
    روغن آفتابگردان 50 گرم
    كشمش 50 گرم
    شكر قهوه‌‌‌‌‌‌ای 60 گرم
    آرد سبوس‌دار 60 گرم
    جوش‌شیرین 1/2 قاشق چایخوری
    بیكینگ‌پودر 1/2 قاشق چایخوری
    نمك 1/8 قاشق چایخوری
    دارچین 1/2 قاشق چایخوری
    زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری


    طرز تهیه:

    1- فر را روی درجه 180 سانتی‌گراد از پیش گرم كنید.
    2- قالب های كوچك کاپ كیك (کیک فنجانی) را تهیه كرده، درون آن‌ها را چرب کنید.پودر سبوس، شیر و موز را با یك همزن با هم مخلوط كنید و 5 دقیقه آن را كنار بگذارید. سپس، آن‌ها را درون یك دستگاه غذاساز همراه با زرده تخم‌مرغ، روغن، كشمش و شكر به مدت یك دقیقه مخلوط كنید، پس از آن آرد، جوش‌شیرین، بیكینگ‌پودر، نمك، دارچین و زنجبیل را به مخلوط اضافه كرده، هم بزنید.
    3- با قاشق از مخلوط برداشته، داخل قالب‌های كوچك فنجانی بریزید (یك قاشق برای هر قالب) و به مدت 14- 12 دقیقه آن‌ها را حرارت دهید.


    منبع:ghatreh