بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه طرز تهیه کرم فندق

  • بازدید: 445
طرز تهیه کرم فندق

طرز تهیه کرم فندق

طرز تهیه کرم فندق

  1. مواد لازم جهت تهیه کرم فندق برای 4 نفر :

    فندق بو داده و خرد شده 60 گرم
    شکر 30 گرم
    وانیل 1/4 قاشق چای خوری
    نمک 1/8 قاشق چای خوری
    زرده تخم مرغ 2 عدد
    خامه قنادی زده شده 160 گرم
    شیر جوش 1 پیمانه
    پودر ژلاتین 3 قاشق چای خوری
    آب سرد 1/3 پیمانه


    مرحله باز کردن ژلاتین:

    پودر ژلاتین و شکر را با هم مخلوط کرده و سپس آب سرد را اضافه کرده و پس از 2 دقیقه روی بخار کتری قرار می دهیم تا ژلاتین در آب حل و شفاف شود.


    طرز تهیه کرم فندق:

    زرده تخم مرغ و نمک و وانیل و شکر را با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
    شیر جوش را اضافه کرده و سریع هم می زنیم تا تخم مرغ سفت نشود.
    ژلاتین باز شده را اضافه کرده ، سپس به مدت 2 دقیقه روی حرارت مستقیم قرار می دهیم و با همزن دستی مخلوط می کنیم تا ته نگیرد.
    بعد از این مدت از روی حرارت برداشته و مرتب هم می زنیم تا کمی از حرارت مایع کم شود
    سپس فندق و خامه را اضافه کرده و داخل قالب مورد نظر ریخته و به مدت 3 ساعت داخل یخچال می گذاریم.


    منبع : beryooni