🔸ابتدا خمیرمایه روعمل اورده(اب ولرم درحدی که انگشتونسوزونه بهش یک قاشق مرباخوری شکرافزوده وخمیرمایه روافزوده وروشوپوشانده ۱۰دقیقه استراحت داده تاکف کنه وعمل بیاد)وسپس اردونمک وزردچوبه وتخم گشنیز روباهم مخلوط کرده وخمیرمایه عمل اومده با یک قاشق اردمخلوط کرده وبه موادافزوده وورزمیدهیم باید خمیرلطیفی که بدست نچسبه بدست بیاد اگه اب لازم بودکم کم اضافه کرده واگه اردلازم داشت دستتون روبه اردبزنین وخمیروورزبدین خیلی ارداضافه نکنین
🔸 تاخمیرسنگین نشه خمیروخوب ورزبدین اگه لازم شدکمی دستتون روباروغن چرب کرده ورزبدین ودرظرفی گذاشته وروشو سلفون کشیده وبهش استراحت داده حدودا یک ساعت ونیم کافیه باید حجمش دوبرابربشه سپس پف خمیروگرفته وچونه هایی به اندازه نارنگی درس کرده وروی سینی که کمی اردپاشی کردین گذاشته وروشو سفره پلاستیکی کشیده اجازه میدیم نیم ساعت دیگه استراحت کنه
🔸وسپس چونه های خمیروروی سطح کارکه کمی اردپاشی شده پهن کرده نیازی به وردنه نیس بادستتون کافیه باید کامل خمیرونازک کنین من باچنگال روخمیرم زدم تاهم مدل داربشه وهم اینکه خوب سرخ بشه وبابرس ارداضافیشو بگیرین (چون اگه اردش واردروغن بشه ته نشین میشه ومیسوزه وروغنتون رنگش تیره میشه)ودرروغن داغ سرخش کنین .سپس توی ظرف چیده وتاداغه روشون شکربپاشین تاجذبش بشه.این نون شیرینی کمی داره ولی هرچقدرخنکترمیشه خوشمزه ترم میشه.