مواد لازم:
▫️آرد ۲پیمانه و۴ق غ
▫️شکر ۱پیمانه
▫️روغن جامد ۱پیمانه
▫️تخم مرغ ۳عدد
▫️آب پرتقال ۱لیوان
▫️رنده پوست پرتقال ۱ق م
▫️وانیل مقداری
▫️بیکینگ پودر ۱ق چ
▫️عصاره پرتقال درصورت تمایل ۲قطره
طرز تهیه:
🔸زرده وسفیده رو جدا کرده.سفیده را زده تا کاملا ابری شود وکنارمیگذاریم.حالازردها رو بهمراه وانیل باهمزن زده شکررااضافه میکنیم تا رنگش کاملا روشن شود سپس روغن رااضافه میکنیم وباز میزنیم.
🔸اب پرتقال وپوست پرتقال رو اضافه میکنیم وبعدازهم زدن آرد الک شده و بیکینگ پودر را اضافه کرده وبالیسک ترکیب میکنیم.حالا سفیدهای ابری شده رو با موادکیکمون اضافه میکنیم وبالیسک آروم ک پف سفیدها از بین نره دورانی مخلوط میکنیم.
🔸داخل قالب مورد نظر بریزین وداخل فرازقبل گرم شده بادمای ۱۸۰ درجه برای مدت ۴۵دقیقه قرار بدین.این کیک
بافت پوک واسفنجی عالی داره