بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک توت فرنگی

  • بازدید: 343
کیک توت فرنگی

کیک توت فرنگی

کیک توت فرنگی

  1. مواد لازم:

    ▪️تخم مرغ..3عددمتوسط
    ▪️آرد...1-1/2پيمانه
    ▪️شکر ..3/4پيمانه
    ▪️کره ...120گرم 
    ▪️نمك..يك پنس
    ▪️ماست...1/2پيمانه
    ▪️بیکینگ پودر ...1ق م
    ▪️وانیل...كمي 
    ▪️توت فرنگی خردشده..1پيمانه
     


    طرز تهیه:

    🔸ابتداتوت فرنگی هاراخوب شسته ؛بعدخشک کرده وخردمي كنيم
    فرراروشن کرده وروی 160درجه تنظیم میکنیم.؛آردوابانمک و بیکینگ پودر مخلوط کرده ودومرتبه الک میکنیم. درادامه کره وشکرراباهمزن برقی خوب هم‌ میزنیم تا حالت پوک و پفکی پیدا کند

    🔸تخم مرغ هارااضافه کرده بعد ازاضافه كردن هرتخم مرغ يك دقيقه هم مي زنيم وبين اضافه كردن انها وانيل راهم اضافه مي كنيم 
    بعدازمخلوط شدن تخم مرغ هاماست رااضافه کرده وخوب مخلوط میکنیم.

    🔸سپس مخلوط آرد ونمک وبیکینگ پودر را روی موادبه تدریج الک کرده وبا قاشق مایه کیک رابه ارامي  هم میزنیم تا مخلوط شوند.

    🔸داخل قالب کاغذروغنی انداخته و مایه کیک را توي ان ریخته؛من توت فرنگي هاي خردشده رادراين مرحله اضافه كردم به مايع كيك وخيلي كم زيرورو كردم مايع كيك را ..

    🔸سطح كيك راصاف كرده وتوي فربه مدت45-50دقيقه قرار دادم؛بعداز40دقيقه حتما كيك را امتحان كنيداگر چیزی به خلال چوبی نچسبید کیک تون آماده ست.به دماي فرتوجه كنيد كيك هايي كه توش ميوه بكاررفته بهترهست دماش ازاين بيشترنشه