مواد لازم:
خرما ۵۰۰ گرم
کره ۳۰ گرم
پودر هل نصف ق چ
پودر دارچین نصف ق چ
بیسکوییت پتی بور به مقدار لازم
کنجد برای تزیین
طرز تهیه:
ابتدا خرمای هسته گرفته را با کره در ماهیتابه ای با حرارت ملایم تفت داده تا نرم شود.
بعد حرارت را خاموش کرده و پودر هل و دارچین را اضافه کرده و سپس بین دو پلاستیک با وردنه تقریبا به قطر نیم تا یک سانت باز کنید.
بیسکوییت های پتی پور را در کنار هم بصورت ردیفی بچینید.
سپس مواد خرمایی را همراه با بیسکوییت ها به کمک پلاستیک زیری بلند کرده و روی لایه خرما قرار دهید و مجددا بیسکوییت پتی پور را روی آن بچینید.
این کار را سه بار انجام دهید تا مانند تصویر وقتی برش میزنید حالت سه طبقه ای ایجاد شود.
در نهایت دور تا دور خرما را کاملا کنجد پاشی کنید و با همان پلاستیک بسته بندی کرده و حدود سه ساعت در یخچال نگهداری کنید تا مواد به خورد هم بروند.
نوش جان.