مواد لازم:
برای خمیر کوکی:
(همه مواد باید هم دمای حیط باشن)
کره هم دمای محیط:200 گرم
شکر قهوه ای:120 گرم
تخم مرغ:1 عدد
عصاره وانیل: 1 قاشق چایخوری
شیر:2 قاشق چایخوری
جوش شیرین:1/2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر:1/2 قاشق چایخوری
ارد سفید:350 گرم
شکلات چیپسی:100 گرم
برای کرم شکلاتی:
شیر:250 گرم
تخم مرغ:1 عدد
نشاسته ذرت:20 گرم
شکر:30 گرم
شکلات سکه ای:50 گرم
طرز تهیه:
مواد خشک شامل ارد سفید، بیکینگ پودر و جوش شیرین را داخل کاسه با ویسک مخلوط میکنیم و میزاریم کنار.
کره و شکر را به کمک لیسک باهم مخلوط میکنیم، بعد بهش شیر را اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد تخم مرغ هم دمای محیط و وانیل را اضافه کرده و بعد شکلات چیپسی را.
و در اخر مواد خشک را اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. (اگر حس کردی خمیر کوکی خیلی چسبنده هست میتونی نیم ساعت داخل یخچال بهش استراحت بدهید) حالا رینگ 22 سانتی متری را کف سینی فر که کاغذ روغنی یا ورق نسوز انداختیم میزاریم (میتونین از قالب کمربندی هم استفاده کنین) و حدودا 2/3 خمیر را برمیداریم و کف و نصف دیواره ی قالب را با خمیر کامل میپوشونیم و کرم شکلاتی خنک شده را روی کوکی میریزیم و بعد مابقی خمیر کوکی را روی کرم شکلاتی میزاریم و ارام تیکه های خمیر را با دست بهم میچسبونیم و برای تزئین روش شکلات چیپسی نسوز میزاریم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه به مدت 20 دقیقه اجازه میدیم بپزد.
بعد اجازه میدیم 20 دقیقه تا نیم ساعت داخل محیط خنک بشه و بعد رینگ را از دورش جدا کرده و سرو میکنیم.
برای تهیه کرم شکلاتی ابتدا شکر و تخم مرغ و نشاسته ذرت را داخل قابلمه باهم مخلوط کنید. بهش شیر را کم کم اضافه کنید و روی حرارت ملایم بزارید و هم بزنید تا بپزد و به جوش بیاد. حالا شکلات را بهش اضافه کنید و بزارید کنار تا خنک شود.
نوش جان.