بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک عسلی روسی

  • بازدید: 3
کیک عسلی روسی

کیک عسلی روسی

کیک عسلی روسی

  1. مواد لازم:

    گره:90 گرم
    شکر:50 گرم
    عسل:60 گرم
    تخم مرغ:1 عدد
    ارد:230 گرم
    پودرکاکائو:10 گرم
    جوش شیرین:3 گرم
    خامه قنادی:500 گرم


    طرز تهیه:

    داخل یه کاسه،شکر و عسل وکره رو به روش بنماری روی بخار اب باهم مخلوط کنین و هم بزنین تا کره کاملا ذوب بشه و شکر داخل مخلوط حل بشه.
    حالا کاسه رو از روی حرارت بردارین وبعد تخم مرغ رو اضافه کنین و با لیسک تند  تند هم بزنین و وقتی تخم مرغ مخلوط شد،بلافاصله ترکیب ارد و پودر کاکائو وجوش شیرین و نمک رو اضافه کنین و هم بزنین تا به خمیر تقریبا سفتی برسین.خمیر رو تا حدی ورز بدین تا ارد کاملا به خورد مواد بره. و بعد داخل پلاستیک فریزر بزارین و دو ساعت داخل یخچال بهش استراحت بدین‌.خمیر رو وزن کنین و بعد به 8 تا 10 قسمت مساوی به کمک ترازو تقسیم کنین و هر چونه رو روی سطح اردپاشی شده به کمک وردنه باز کنین و با رینگ مربع یا دایره 20 سانت قالب بزنین و داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی یا ورق نسوز انداختین در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه و به مدت 8 تا10 دقیقه اجازه بدین پخته بشه.(توصیه میکنم از ورق نسوز استفاده کنین) کناره های اضافی خمیر رو هم بزارین پخته بشه تا برای تزئین کیک استفاده بشه.به همین ترتیب همه چونه ها رو با وردنه باز کنین و قالب بزنین و بپزین تا تموم بشه
    فقط حواستون باشه چون خمیر یه لایه نازک هست داخل فر نسوزه.همینکه کناره های خمیر قهوه ای طلایی شد پختش کافیه‌.
    خمیر این کیک بعد از پخت بافت بیسکوییتی داره و تا وقتی که داغه شکننده هست.پس باید اجازه بدین همه لایه ها کاملا سرد بشن و بعد شروع به خامه کشی و سرهم کردن مواد کنین.خامه قنادی رو فرم بدین و بین لایه های بیسکوییتی به کمک پالت خامه قنادی بریزین و صاف کنین و همینطور ادامه بدین و برای تزئین،روی  لایه اخر کیک، نوتلا یا هر کرم شکلاتی دلخواه رو داخل ماکروفر اب کنین و روی لایه اخر بریزین و سطحش رو با پالت صاف کنین و بعد کناره های بیسکوییت رو داخل غذاساز پودر کنین و روی لایه شکلاتی بریزین. و اجازه بدین یه شب تا صبح داخل یخچال استراحت کنه تا لایه های بیسکوییتی توسط خامه مرطوب بشه و بافت نرمی پیدا کنه.
    این کیک مدوویک روسی یکی از خاص ترین و خوسمزه ترین کیک هاست و بهت پیشنهاد میکنم حتما یکبار درستش کنی♥️

    نکات مهم:
    1-به هیچ عنوان جوش شیرین رو با ماده ی دیگه ای جایگزین نکنین چون توی بافت و پروسه پخت تاثیر میزاره
    2-چون بیسکوییت یه لایه نازکه حواستون باشه سریع میپزه و اگه غفلت کنی میسوزه
    3-میتونین لایه های خمیر رو بعد از پخت قالب بزنین.

    نوش جان.