بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه ‎کیک ترس لچز تیرامیسو

  • بازدید: 11
‎کیک ترس لچز تیرامیسو

‎کیک ترس لچز تیرامیسو

‎کیک ترس لچز تیرامیسو

  1. مواد لازم:

    مواد لازم برای مایع کیک:
    تخم مرغ:3 عدد
    شکر:50 گرم
    ارد:90 گرم
    وانیل: نوک قاشق پایخوری
    بکینگ پودر:1 قاشق چایخوری

    برای مخلوط سه شیر احتیاج داریم به:
    شیر عسلی:1 قوطی
    شیر پاستوریزه:1 پیمانه
    خامه صبحانه:200 گرم
    پودر قهوه فوری:2 قاشق چایخوری

    برای لایه تیرامیسو:
    پنیر ماسکارپونه: 250 گرم
    خامه قنادی فرم گرفته:300 گرم
    شکر:25 گرم‎


    طرز تهیه:

    تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر اینقدر میزنیم تا حجمش تقریبا دو تا سه برابر شود. ارد و بیکینگ پودر را اضافه میکنیم و ارام مواد را روی هم فویل میکنیم تا پفش نخوابه.
    یک رینگ 20 سانت روی سینی فری که کفش کاغذ روغنی انداختیم میزاریم و مایع کیک را داخلش میریزیم و می گذاریم با دمای 160 درجه به مدت 25 دقیقه بپزد.
    حالا شیر و شیر عسلی و خامه  را به کمک میکسر یا همزن دستی خوب مخلوط میکنیم. پودر قهوه فوری را با یک قاشق چایخوری ابجوش ترکیب کرده تا یکدست شود و به مخلوط اضافه میکنیم.
    کیک را از فر درمی‌آوریم. کاغذ روغنی را ازش جدا میکنیم و رینگ را به همراه کیک به ظرف سرو انتقال میدهیم. تا وقتی گرمه مخلوط سه شیر را روی کیک میریزیم و نیم ساعت اجازه میدهیم تا کامل جذب کیک شود و بعد روی کیک یک لایه پودر کاکائو الک میکنیم.
    حالا پنیر خامه ای و خامه فرم گرفته وشکر را باهم مخلوط می‌کنیم‌ و روی کیک میریزیم و صاف میکنیم. حداقل به مدت 4 ساعت داخل یخچال بهش استراحت میدیم.

    بعد رینگ را از دور کیک جدا میکنیم و  با پودر کاکائو الک شده تزئین میکنیم.

    ‎ترفند اینکه برش های کیکتون تمیز و یکدست دربیاد حتما از چاقو تیز استفاده کنید و چاقو را داخل اب داغ  بزنید و بعد هربار برش چاقو را تمیز کنید و اینکار را برای هربار برش کیک تکرار کنید.


    نوش جان.