بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه باواریا زعفرانی

  • بازدید: 159
باواریا زعفرانی

باواریا زعفرانی

باواریا زعفرانی

  1. مواد لازم:

    ▫️شکر  یک لیوان پیمانه
    ▫️شیر  ۴ لیوان
    ▫️وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری
    ▫️زرده تخم مرغ  ۳ عدد
    ▫️پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
    ▫️خامه صبحانه یک و‌نیم پاکت
    ▫️زعفران به مقدار دلخواه 
     


    طرز تهیه:

    🔸آب سرد  نصف لیوان  زرده ها را به همراه نیمی از شکر و وانیل با دور کند زده تا حجم ان دو برابر شود.سپس مابقی شکر را افزوده و همزدن را ادامه میدهیم تا کرم سفید و کشداری حاصل شود..در ظرفی شیر را ریخته و روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید . حالا حرارت را کم کرده مایع زرده را ریخته و مرتب هم میزنیم و جوش اول را که زد از روی حرارت برمیداریم 

    🔸حالا ژلاتین بن ماری شده با آب سرد و زعفران آب زده را در ان ریخته و مخلوط میکنیم بعد از خنک شدن خامه را اضافه کرده و با مفتول میزنیم تا یکدست شود.درصورت نیاز از صافی رد کنید!
    حالا کرم را داخل قالب  میریزیم و در یخچال میگذاریم تا کاملا ببندد.