مواد لازم:
▫️شکر یک لیوان پیمانه
▫️شیر ۴ لیوان
▫️وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
▫️زرده تخم مرغ ۳ عدد
▫️پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
▫️خامه صبحانه یک ونیم پاکت
▫️زعفران به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
🔸آب سرد نصف لیوان زرده ها را به همراه نیمی از شکر و وانیل با دور کند زده تا حجم ان دو برابر شود.سپس مابقی شکر را افزوده و همزدن را ادامه میدهیم تا کرم سفید و کشداری حاصل شود..در ظرفی شیر را ریخته و روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید . حالا حرارت را کم کرده مایع زرده را ریخته و مرتب هم میزنیم و جوش اول را که زد از روی حرارت برمیداریم
🔸حالا ژلاتین بن ماری شده با آب سرد و زعفران آب زده را در ان ریخته و مخلوط میکنیم بعد از خنک شدن خامه را اضافه کرده و با مفتول میزنیم تا یکدست شود.درصورت نیاز از صافی رد کنید!
حالا کرم را داخل قالب میریزیم و در یخچال میگذاریم تا کاملا ببندد.