مواد لازم:
برای خمیر پای:
ارد ۴۰۰ گرم
تخم مرغ کوچک ۲ عدد
شکر یک سوم پیمانه
روغن یک سوم پیمانه
پودر هل نوک ق چ
خمیر مایه نصف ق غ
اب ولرم نصف لیوان
برای مواد نارگیلی:
پودر نارگیل چرب ۱۶۷ گرم
روغن ۱۳۳ گرم
سفیده تخم مرغ ۱۶۷ گرم
پودر قند ۱۶۷ گرم
پودر هل کمی
طرز تهیه:
اول خمیر پای را درست میکنیم. بعد درست کردن تو قالب باز میکنیم. این مقدار برای قالب ۳۰ در ۴۰ هم عاليه.
تخم مرغ شکر، آب، روغن را کمی زده تا یکدست شود. بهش خمیر مایه و ارد را اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر جمع شود، اگه چسبنده بود میتوانید کم کم ارد اضافه کنید ولی خمیر باید لطیف و نرم باشد.
کف قالب کاغذ روغنی انداخته و خمیر و پخش کنید.
برای مواد میانی همه مواد را ترکیب کنید و روی خمیر ریخته و بعد از یک ساعت استراحت داخل فر قرار دهید.
در صورت تمایل می توانید روی خمیر لایه اول کرمفیل شکلاتی یا نوتلا یا شکلات صبحانه یا هر چیزی ک دوست دارید بریزید و یا هیچی هم نریزید.
کاملا سلیقه ای هستش. بعد روشو با چنگال سوراخ سوراخ کنید و مواد نارگیلی روی ان ریخته و یک ساعت استراحت بدید تا خمیر پف کند بعد بزارید تو فر ۱۶۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه ، اگر فرتون گازیه اخر سر کمی گریل روشن کنید تا روشم رنگ بگیره.
کمی که از داغی افتاده از قالب خارج کنید و بزارید کامل خنک شه بعد با چاقوی دندونه دار ریز برش بزنید و در ظرف مورد نظر بچینید.
نوش جان.