بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کارامل اناری

  • بازدید: 20
کارامل اناری

کارامل اناری

کارامل اناری

  1. مواد لازم:

    4 پیمانه (945) میلی لیتر آب انار خالص
    2 پیمانه (113) گرم کره بدون چربی، دمای اتاق ، به قطعات قاشق غذاخوری بریده شده است
    1 پیمانه 200 گرم شکر گرانول
    پیمانه 100 گرم شکر قهوه ای روشن
    1/3 پیمانه 80 میلی لیتر کرم غلیظ
    2 قاشق چایخوری خمیر و وانیل
    1 قاشق چایخوری نمک دریایی
    رنگ غذای قرمز (اختیاری)


    طرز تهیه:

    در یک قابلمه متوسط ، آب انار را به جوش بیاورید ، حدود یک ساعت بجوشد. بگذارید بپزد تا غلیظ و مانند شربت با عملکرد حدود دو فنجان شود.

    کاغذ تابه و موم را آماده کنید، یک تابه 88 اینچی یا یک تابه نان را چرب کنید.

    آن را با دو نوار کاغذ روغنی خط کنید و قسمت زیرین و طرفین را بپوشانید.

    برای بسته بندی 32 قطعه کاغذ موم را به مربع های 4 اینچی برش دهید.

    پس از آماده شدن انار ، کره ، شکر گرانول ، شکر قهوه ای و خامه را اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. کارامل را بپزید.

    اجازه دهید مخلوط به 255-20 درجه فارنهایت (124-127) درجه سانتیگراد بر روی دماسنج به غلظت برسد و گهگاه هم بزنید.

    سپس از روی حرارت برداشته و در عصاره وانیل و نمک دریایی را هم بزنید.

    در صورت استفاده ، رنگ مواد غذایی قرمز را در یک زمان اضافه کنید تا رنگ مورد نظر برسد.

    کارامل داغ را درون تا به آماده بریزید.

    حدود 2 ساعت تا زمانی که کاملاً تنظیم شود ، در یخچال نگهداری کنید.

    به آرامی یک چاقوی تیز را با روغن خنثی بپوشانید.

    کارامل را به مربعهای به اندازه برش بزنید و از روغن بین برش ها استفاده کنید تا از چسبیدن جلوگیری شود.

    بلافاصله قطعات کارامل را جدا کنید تا از چسبیدن جلوگیری شود.

    هر کارامل را در کاغذ موم ببندید و انتهای آن را پیچ کنید تا مهر و موم شود.

    تا دو هفته در یک ظرف در بسته در دمای اتاق نگهداری کنید.

    نوش جان.