مواد لازم:
1 پیمانه پنیر ماسکارپنه
1 پیمانه لیدی فینگر خرد شده (یا کیک اسفنجی)
2 ق غ اسپرسو یا قهوه
2 ق غ شکر
1 ق چ عصاره وانیل
برای پوشش:
پودر کاکائو
شکلات تیره یا سفید ذوب شده
طرز تهیه:
در یک کاسه مخلوط، پنیر ماسکارپنه، لیدی فینگر خرد شده، اسپرسو، شکر و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شود و مخلوط در کنار هم قرار دهید.
ابتدا میتوان لیدی فینگر ها را در قهوه خیس کنید و سپس خرد کرده و با همه چیز با هم مخلوط کنید.
با قاشق مخصوص بستنی مواد را به صورت گرد در آوردید.
توپها را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی یا نسوز پوشیده شده است قرار دهید.
سپس ترافلهای آماده را به مدت یک تا دو ساعت یا تا زمانی که سفت شوند در فریزر قرار دهید.
شکلات های یخ زده را درون شکلات ذوب شده با پودر کاکائو فرو کنید و لذت ببرید.
برای پوشش روی آن نیس میتوانید کمی پودر کاکائو الک کرده و بعد با شکلات ذوب شده سفید یا سیاه تزیین کنید.
نوش جان.