مواد لازم:
برای خمیر:
250 گرم آرد
120 میلی لیتر شیر گرم
چهل گرم شکر
چهار گرم مخمر خشک
یک عدد تخم مرغ
کمی نمک
40 گرم کره نرم شده
یک ق چ عصاره وانیل
برای داخل رول:
مربای توت فرنگی
برای رویه:
یک ق غ کره نرم شده
پودر قند
طرز تهیه:
شیر و مخمر را توی یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، سپس شكر تخم مرغ، نمک، کره نرم شده و عصاره وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آرد را هم کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر چسبناک شود.
روش را بپوشانید و یک ساعت بگذارید جای نسبتا گرم استراحت کرده و پف کند.
خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده بگذارید و چند دقیقه ورز دهید تا یکدست شود، بعد به شکل یک توپ در بیاورید و مجدد 10 دقیقه دیگر استراحت دهید.
خمیر را به شکل مستطیل باز کنید و به 12 نوار مساوی برش بزنید. مربای توت فرنگی را روی هر نوار مالیده و به شکل مارپیچ محکم بپیچید.
رول ها را روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بگذارید. دقت کنید یک مقدار فاصله بین رول ها باشد. دوباره 45 دقیقه روشون را بپوشانید تا استراحت کنند.
فر را روی 175 درجه سانتی گراد گرم کنید و رولها را حدود
20 دقیقه بگذارید بپزنند تا کمی طلایی شوند.
تا رولها گرم هستند کمی کره رومال کرده و بعد از خنک شدن با الک کردن کمی پودر قند درست کردن آن را به اتمام برسانید.
نوش جان.