مواد لازم:
✔️آرد یک فنجان
✔️شکر یک و نیم فنجان
✔️شیر یک لیتر
✔️کره 100 گرم
✔️وانیل نصف ق چ
✔️ژله دلخواه یک بسته
✔️پودر ژلاتین یک ق چ
طرز تهیه:
ابتدا آرد و شکر رو با شیر سرد مخلوط کنید و روی شعله ملایم بگزارید و شروع به هم زدن کنید در حین پخت مدام هم بزنید تا دسر تون گوله نشه بعد از اینکه دسر تون قوام اومد کره و وانیل رو هم اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد زیر دسر رو خاموش کنید .
پودر ژله و پودر ژلاتین رو با هم مخلوط کنید و در یک لیوان آب جوش حل کرده و بن ماری کنید و به دسر تون که از داغی افتاده اضافه کنید و با همزن دستی یا بلندر خوب دسر رو بزنید تا یه دست و صاف بشه من با ژله انگور درست کردم شما از هر ژله ای دوست دارین استفاده کنید و در آخر قالب ریخته و بزارین یخجال تا ببنده اگه دوست داشته باشین فریزر هم می تونید بزارین ولی 2 ساعت قبل سرو از فریزر در بیارین و در ظرف سرو بزارین و نوش جان کنید.