بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک میوه ای

  • بازدید: 352
کیک میوه ای

کیک میوه ای

کیک میوه ای

  1. مواد لازم:

    ▫️تخم مرغ ......................... سه عدد  
    ▫️آرد سفید .......................... دو لیوان
    ▫️ روغن مایع ...................... نصف لیوان  
    ▫️آب میوه ..........................یک سوم لیوان  
    ▫️شیر .............................. دو سوم لیوان  
    ▫️شکر ............................. یک لیوان  
    ▫️هل ............................... نصف قاشق چایخوری  
    ▫️وانیل ............................ نصف قاشق چایخوری  
    ▫️ بیکینگ پودر.................... یک پنجم قاشق مرباخوری  
    ▫️جوهر جوش ..................... یک چهارم قاشق چایخوری  


    طرز تهیه:

    ⭕️ابتدا تخم مرغ ها را به همراه هل و وانیل به مدت 5 دقیقه خوب با مخلوط کن برقی بزنید سپس یک لیوان شکر را به آن اضافه کرده و همچنان 5 دقیقه دیگر این مخلوط را خوب با هم بزنید. 
    از این مرحله به بعد مخلوط کن برقی را کنار گذاشته و از هم زن دستی استفاده کنید.

    ⭕️اول به آرامی روغن را و سپس آب میوه مورد نظرتان را که می تواند آب پرتقال یا نارنگی یا سیب و یا هر میوه دیگری باشد و پس از آن شیر را به آنها اضافه کرده و با حرکتی دورانی و آرام با هم مخلوط کنید . 

    ⭕️دو لیوان آردی که بیکینگ پودر و جوهر جوش را داخل آنها ریخته اید آرام آرام با این مواد مخلوط کنید و به هم بزنید به طوری که مواد کاملا یک دست شوند .

    ⭕️میوه مورد نظر و گردوهای خورد شده را داخل مواد ریخته و درون ظرفی که از قبل ته و اطراف آن را با کمی روغن جامد چرب کرده اید بریزید و داخل فری که آن هم از قبل روشن بوده و کاملا گرم است با پایین ترین درجه حرارت  به مدت نیم الی سه ربع ساعت  قرار دهید و پس از پختن بگذارید کاملا سرد شده و میل نمایید .

    نکته: این کیک برای تغذیه ی بچه ها در مدرسه بسیار مفیداست و می توانید آن رادر قالبهای کوچک کیک یزدی هم درست کنید