بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک شکلاتی پرتقالی

  • بازدید: 139
کیک شکلاتی پرتقالی

کیک شکلاتی پرتقالی

کیک شکلاتی پرتقالی

  1. مواد لازم:

    3 تخم مرغ
    1ونیم پیمانه شکر یا کمتر
    2 قاشق غذاخوری ماست
    2 پیمانه آرد
    3/4 پیمانه پودر کاکائو
    10 گرم بکینگ پودر
    1/2 پیمانه آب پرتقال تازه
     


    طرز تهیه:

    تخم مرغ ها و شکر رو با همزن بزنین، بقیه مواد رو اضافه کنین و مخلوط کنین، آرد و بکینگ پودر رو الک کنین و با لیسک زیرو رو کنین. در فر گرم شده 180 درجه بپزین.

    برای خامه پرتقالی:
    1 بسته کرم شانتی که با 2/3 پیمانه شیر سرد فرم دادین و یا مقداری خامه قنادی که فرم دادین
    اسانس پرتقال
    رنگ نارنجی خوراکی
    1 قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده

    همه موادو خوب مخلوط کنید و 20 دقیقه بزارین یخچال.

    برای گاناش شکلاتی:
    250 گرم شکلات تلخ
    200 گرم خامه صبحانه

    خامه رو گرم کنین و شکلات هارو اضافه کنین و مخلوط کنین.

    1 پیمانه خامه فرم گرفته، کمتر یا بیشترش به خودتون بستگی داره

    کیک که کاملا سرد شده رو نصف کنین و وسطش خامه پرتقالی بمالین و دومین لایه رو روش بزارین و کل کیکو با خامه فرم گرفته بپوشونین و 1 ساعت بزارین یخچال بعد روش گاناش شکلاتی بریزین و تزیین کنین و بزارین یخچال.