بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک یخچالی هویج

  • بازدید: 107
کیک یخچالی هویج

کیک یخچالی هویج

کیک یخچالی هویج

  1. مواد لازم:

    هویج حدود 500 گرم
    نشاسه ذرت 3 ق غ
    پودر ژلاتین 1 ق غ
    شکر 1 پ
    گلاب 1/4پ
    زعفران دم کرده 
    بیسکویت پتی بور 1 بسته


    طرز تهیه:


    هویچ ها را پخته با بلندر پوره کرده روی حرارت گذاشته شکر و نشاسه ذرت را اضافه کرده البته با نصف لیوان اب حل کنید و بعد اضافه کنید. تند تند هم بزنید تا مواد غلیظ شود.پودر ژلاتین را با چند قاشق اب حل کرده احتیاج به بن ماری کردن نیست بریزید داخل مواد روی حرارت.گلاب و زعفران را اضافه کنید اجازه دهید چند قل بزند و مواد کمی سفت شود و اب داخل مواد تبخیر شود.از مواد داخل قالب مورد نظر ریخته لایه به لایه بیسکویت قرار دهید.بگذارید از حرارت بیوفتد و در یخچال چند ساعت استراحت دهید تا خودش را بگیرد.
    سپس با خامه تزیین کنید.