مواد لازم:
خرمالو پوره شده 1پیمانه
وانیل شکری یک دوم ق چ
زرده تخم مرغ 2عدد
شکر2 قاشق غذاخوری
ارد گندم الک شده 3 قاشق غذاخوری
شیر ولرم 1پیمانه
پودر ژلاتین یک و یک دوم قاشق غذاخوری
اب سرد یک دوم پیمانه
خامه یک سوم پیمانه
عسل یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
خرمالوی پوره شده رو از صافی رد کنین تا یکدست بشه نصف وانیل رو بهش اضافه کنین و کنار بذارین.ررده تخم مرغ و شکر و وانیل باقی مانده رو مخلوط کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کرم رنگ بشه.آرد و شیر ولرم رو اضافه کنید و هم بزنید.مواد رو روی حرارت بزارید و هم بزنید تا غلیظ بشه.پودر ژلاتین رو که با آب سرد بن ماری کردین رو اضافه کنین و هم بزنین.از روی حرارت بردارین و پوره خرمالو و خامه و عسل رو مخلطو کنین.موس رو تو ظرف مورد نظر بریزین و بمدت 3ساعت تو یخچال قرار بدین تا ببنده.