بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه سوفله پرتقال، یک دسر متفاوت فرانسوی

  • بازدید: 98
سوفله پرتقال، یک دسر متفاوت فرانسوی

سوفله پرتقال، یک دسر متفاوت فرانسوی

سوفله پرتقال، یک دسر متفاوت فرانسوی

  1. مواد لازم:

    پرتقال متوسط: چهار عدد
    آب پرتقال: یک‌دوم پیمانه
    آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری
    عسل: یک قاشق غذاخوری
    شکر: یک‌چهارم پیمانه
    زرده تخم‌مرغ: دو عدد
    سفیده تخم‌مرغ: سه عدد
    رنده پوست پرتقال: یک قاشق غذاخوری


    طرز تهیه:

    1- فر را روی ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سر پرتقال‌ها را ببرید و داخل آنها را خالی کنید.
    2- شکر، آرد ذرت، رنده پوست پرتقال، آب پرتقال و عسل را در یک دیگ کوچک بریزید و روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
    3- زرده تخم‌مرغ را با چنگال هم بزنید و بعد دو قاشق غذاخوری از مواد داخل دیگ را که قبلا درست کردید، درون زرده تخم‌مرغ بریزید و همزمان تند هم بزنید تا زرده نبندد و بعد بقیه مواد داخل دیگ را به زرده اضافه کنید، هم بزنید و کنار بگذارید تا سرد شود.
    4- سفیده تخم‌مرغ را با همزن خوب هم بزنید تا پف کند، بعد سفیده را کم‌کم به مواد زرده اضافه کنید و با قاشق به صورت دورانی هم بزنید تا پف سفیده نخوابد.
    5- پرتقال‌ها را درون سینی فر بگذارید و مواد سوفله را داخل آنها بریزید به‌طوری‌که سه‌چهارم پرتقال‌ها را پر کند.
    6- سینی را در فر گذاشته و برای ۱۸ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که پف کند و بالا بیاید، بپزید. بعد از آماده شدن روی آن را با پودر قند تزئین کرده و سریع سرو کنید.


    منبع: مجله سیب سبز